Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Sniper: Ghost Warrior 2

85 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.12.2012. u 19:37

Hi!!

http://www.youtube.com/watch?v=0GOXYaRLVps

Skoro sam i zaboravio na ovu igricu, slučajno naletio na ovaj gore video. Odma po izlasku sam trašio ima li gdje da se skine :), ali ništa.
Evo prošlo je 3 mjeseca od izlaska, opet ništa, ima samo krekova, koji su pozitivno ocijenjeni, što znači da rade, ali igrice nema, barem ja ne mogu naći, ustvari naš'o sam, ali traži lozinku kad hoću da raspakujem file (dzaba skinuo 6GB), tako da ni od toga nema ništa. Pa ako je ne'ko naletio na full ferziju da radi, neka se javi na pm :D

Znam da ovo ide na vrstu wareza, al' oprostite, moro sam :), neka stoji koji sat, pa je kantirajte.

Smrt fašizmu!
Igra izlazi tek 15. januara.
DZAVID je napisao/la:
Igra izlazi tek 15. januara.
Koliko sam ja o njoj informisan, trebala je izaći 21 ili 24 augusta, ako ne, onda bi značilo da je to treće odgađanje, ali opet na yt ima poneki walkthrough
FlowKilla je napisao/la:
Koliko sam ja o njoj informisan, trebala je izaći 21 ili 24 augusta, ako ne, onda bi značilo da je to treće odgađanje, ali opet na yt ima poneki walkthrough
Odgođeno, prijatelju, ima i dva-tri mjeseca.
Jbg drug, onda baš seru sa njom, al' izaće jednog dana.

Kanta što prije :D i još jednom oprostite na temi :)

Pozdrav
FlowKilla je napisao/la:
Jbg drug, onda baš seru sa njom, al' izaće jednog dana.

Kanta što prije :D i još jednom oprostite na temi :)

Pozdrav
Iako je igra trebala biti dostupna u augustu, novi datum objavljivanja je 15. januar za Sjevernu Ameriku i 18. januar za Evropu za PC, Xbox 360, PlayStation 3 i Wii.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.