Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Admin na dedicated serveru ???

0 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.04.2007. u 08:24

Eh ovako , na kompu imam amxmode i kada dignem dedicated server normala amx frcera sve pokazuje itd itd ...

1. Kako da Admina dodam na dedicated server ??

2. Kako da zbavim staticnu IP ??

17 bodova , sve sto sam ima oO ?
Opcija Trazi sve ima bila neki dan tema o ovome malo potrazi.... xD
treba ti vise stvari
instaliraj amx tamo u cs file, upises u glavnu konzolu amx_addadmin i onda stavise nick pass i neku abecedu neznam kako ide tocno trazi naforumu bila je neki dan
"kasteL" "password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Dodavanje admina.
Za ip,sad cu nac.

www.no-ip.com
Ovo je,ja mislim.

btw. Necu bodove,daj ih Grmzichu

Zadnji edit: 01.04.07 u 11:50:21

kaste[L] je napisao/la:
"kasteL" "password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Dodavanje admina.
Za ip,sad cu nac.

Za admina:

ides u C:\Program Files\Valve\cstrike imas addons udjes ides plugins , nadjes users.ini , i dole ispod imas imas Examples of admins odes na kraj recenice tamo...i pritisnes enter onda napises ovako npr

"StreaM" "password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

i DODAO SI ADMINA I SVE TAKO ENTER PA DOK TI NEDOSADI

Ovo je enteL-ovo djelo, nasao sam u nekoj temi

Za stalnu IP:
4. Daa ti se ne mijenja IP jednostavno odes na sljedecu sranicu ..

www.no-ip.com na ovoj stranici se moras 1 registrovati da bi mogao koristi taj dio webistea i moras skinuti sa te stranice NO-IP program uvijek kada pokrenes taj program IP ce ti raditi onda imash creat IP ... Mozes ti nastimati ..

b0n3z.servergames.com i ovo ti je IP i dadnes raji i udje onda mozes i vako 111.111.11:tvoj port ma buraz ma imash se ti tu naraditi kolko hoces : )

Ovo je denzeL-ovo djelo, nasao sam u nekoj temi

Zadnji edit: 01.04.07 u 11:50:58

imas u valve amxmod ima u cfig users unutra dole na dnu pise my_name obrises stavis nick i my_pw obrses stavis pw spasis i igras ili odes new game radis amx_addadmin nick pw
http://amxmod.net/

Zadnji edit: 01.04.07 u 15:21:18

podrazumijeva se da imate cs full i patch bilo koji

sada imas tamo C:\Program Files\Valve hlds.exe pokrenes to i sada upises ime servera , rcon , koliko hoces igraca da imas na serveru i to sve...

Onda kad hoces da das jaranu ip prvo dignes server i ides na www.whatismyip.com i taj IP mu das...

Sto se tice amx skines odavde www.amxmodx.org i instaliras
... Addonse install ovdje C:\Program Files\Valve\cstrike i odes za admine nadjes fajl users.ini i tu imas dole examples of admins i ides na kraj recenice i pritisnes enter i samo dodas admina

"b0n3Z" "password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

- za statican IP www.no-ip.com

GL HF

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.