Ima neka dobra duša koja bi mi kupila neki skin ili poslala novca na Lolu, Eastu. Naravno u zamjenu dajem dota keyeve ili bodove na forumu. =)
Diskusija
Zaključana
Skin ili novci
342 pregleda · 8 odgovora · otvorena 19.12.2012. u 22:09
Mislim da ti neko moze kupit skin samo ako si ga imao u friend listi prije pocetka Decembra
Možda je ovo poziv za sve njegove prijatelje, a nije htio lično da im svima kaže 
edit @ ma zezam se
ali Eldin je u pravu, moraš imati nekog u prijateljima prije decembra, mora da bude 20-ti lvl da tebi nešto pošalje, ili 10-ti da ti njemu nešto pošalješ

edit @ ma zezam se
ali Eldin je u pravu, moraš imati nekog u prijateljima prije decembra, mora da bude 20-ti lvl da tebi nešto pošalje, ili 10-ti da ti njemu nešto pošalješ
darkie je napisao/la:
Možda je ovo poziv za sve njegove prijatelje, a nije htio lično da im svima kaže 
edit @ ma zezam se

edit @ ma zezam se
sutalocr0 je napisao/la:
Ma nije =D Nego želim da mi neko pošalje nešto para ili tako nešt a ja njemu zauzvrat dam dota key ili boba na portalu
bodevi = bezvrijedni
nemapoente
Koliko ja znam mislim da nemožeš slati IP-eve :-)
g0ran je napisao/la:
dota key = bezvrijedno
bodevi = bezvrijedni
nemapoente
bodevi = bezvrijedni
nemapoente

@expnd a zeznuo sam se.. nisam ja to još isprobavao
kao prvo nije bodevi nego bodovi , a kao drugo zabranjena je ta zamjena takva za bodove ... a kao treće javi se /profil/742 ili /profil/wxn oni su ti igrali pa su sad prestali možda će ti čak i acc prodat .... Vidi dogovori se sa njima !
Dajte da pije drugar moj jer njemu danas nije lako, to nisu suze to je znoj taj covek nikad nije plako
moje djete kako žena krv pije pandur nemože da bije
moje djete kako žena krv pije pandur nemože da bije
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.