Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zajedno idemo u plus

253 pregleda · 15 odgovora · otvorena 19.12.2012. u 14:22

Zdravo raja , 

Zadnjih mjesec dana sa drugovima 742 i waxonchez dosta vremena provodim u kladionici igrajući Bingo (nadam se da ste svi upoznati kako se on igra ) .

Nas je šta vi igrate , da li su to boje ili brojevi , i ako su to brojevi koje brojeve često igrate (a da su često izvučeni) ?

Ovom temom ćemo pokušati da sastavimo neku idealnu kombinaciju .
Brojevi koje mi često koristimo i sa kojima smo uzeli određenu sumu novca su bili :
2 , 5 , 6 , 10 , 20 , 49 ....
Od ovih 6 brojeva najviše se izvlače 2 i 49 ....

Nadam se da ćete uz priložene brojeve napisati i svoje neko iskustvo ....

ZAJEDNO IDEMO U PLUS 
djaba trosite pare

ev moje kombinacije 1, 21 , 45 , 35, 22 , 48 probaj ovo danas

Nisam dobio neki veci dobitak to su sve bili po 3 km al ove brojeve kod nas u Vogosci izbacuje skoro vazda samo treba potrefit :D

Nisam igrao bingo ima dosta vremena al nekad sjednem pogledam kako ljudi gube pare to su uglavnom penzijoneri na njima najvise zaradjuje kladionica sto se tice binga manite se toga :D
Okani te se kockanja dok još imate vremena, govorim vam iz ličnog iskustva.

Post dobio aplauz od spY

Ne igram puno bingo jer je 18+ al dobar sa radnicama itd malo veze pa odigram nekad bingo, ovako samo kladionicu
Moja kombinacija sa najvise uspjeha, naravno razlicite boje:
2,26,27,35,38,43

A kad sam sa 2 najbolja frenda odigramo automat itd
Automat sa tespihom(33) :D
Provjereno znam da je kombinacija brojeva razlicita od kladionice do kladionice  Igraj boje jer koliko sam ja u pratio u kladionici gdje ja igram ide po sistemu 2 puta plava, onda 3 partije ne izadje onda opet izadje 1 pa 1 ne izadje pa 2 izadje.... Toliko sto sam ja upratio 
Bezveze se kockate, nakon 40 pokušaja i pun k potrošenih para, dobit ćete jednom i biti u plusu za marku-dvije. Kasnije to kockanje pređe na nešto ozbiljnije i na kraju ostanete bez ičega. Bolje da se drogirate ..
lud je onaj ko misli da je to cista sreca, ja vjerujem da ti programi na neki nacin "racunaju" brojeve i da ne izbacuju brojeve koje ti izaberes. samo nagadjam ali ne vjerujem da bi kladionice rizikovale da nego dobije 10 000 tek tako

Post dobio aplauz od Enis

sto jest jest sve je stela.. Uplatit ce se 20KM od ostalih u kladionici sve ukupno 2/3 ture.. u te 2/3 ture neko ce dobit 6Km neko 2km neko 7km itd oni su uvek u plusu :D ne bas ovako kako sam ja reko al slicno
Mission je napisao/la:
lud je onaj ko misli da je to cista sreca, ja vjerujem da ti programi na neki nacin "racunaju" brojeve i da ne izbacuju brojeve koje ti izaberes. samo nagadjam ali ne vjerujem da bi kladionice rizikovale da nego dobije 10 000 tek tako
Sistem je veoma jednostavan, u 90% slučajeva izbaciva kombinaciju na kojoj ima najmanje isplata.

I ovo je slučaj kod svake mašine, bilo to do poker aparata, slotova, kerova etc...

@able

sine ima ona stara , šporet ne vraća drva, samo trebat će ti puno vremena da dođeš pameti, uglavnom to će ti se desit kad potoneš na dno 

Jedan dan imaš 1000KM u padže, sutra prekosutra pitaš keve za kafe 
Da odgovorim ovima gore ....

Danas jedan čovjek kojeg znam prvi put uzima 250 km a drugi put 70 nakon čega odlazi iz kladionice .... naravno igrao je iste brojeve ...

Post dobio aplauz od Enis

Elmir007 je napisao/la:
Ne igram puno bingo jer je 18+ al dobar sa radnicama itd malo veze pa odigram nekad bingo, ovako samo kladionicu
Moja kombinacija sa najvise uspjeha, naravno razlicite boje:
2,26,27,35,38,43

A kad sam sa 2 najbolja frenda odigramo automat itd
Automat sa tespihom(33) :D
Ahahahah automat sa tespihom haha >D no1 !!
come je napisao/la:
Da odgovorim ovima gore ....

Danas jedan čovjek kojeg znam prvi put uzima 250 km a drugi put 70 nakon čega odlazi iz kladionice .... naravno igrao je iste brojeve ...
I u nas jedan covjek 2,5k KM i nema ih vise.. jednostavno nesto uzeo kuci i to i opet sve iskocko.. nasuko se isto lud svaki dan u kladji
1,6,19,21,33,42 najčešće 

Najveći dobitak mi je 210 kad mi je u formuli zadnji pao na 70 na onu djetelinu. Kad se ima više para puknem 5-6 sistemskih ili više boja odigram, a kad mi se treba da duplam pratim prvi broj -24,5+ i ukupan zbir -122,5+ više rundi pa stavim pare 

U zadnje vrijeme slabije igram jer i sve češće pare zijanim na ovom hahah 
Svaki put tako blizu, a tako daleko, u 75 % slucajeva kada odigram bingo, iznad 100 KM mi izbaci peti broj i onda poslije toga sesti nema sanse da izadje -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.