Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Demo sa mixa

142 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.12.2012. u 15:16

http://www.mediafire.com/download.php?zv32fa3nh4e1tfv
Evo demo sa mixa i da me vise ne prozivaju
i da kazem jos za admina NOXEZ
psovali su mi mater i jos svasta i ja kazem njemu da ih smiri da cu postavit demo od igre da vide da nemam a on kaze da imaju njegovu potpunu pogrsku da mi to govore

ss1:

ss2:http://www.dodaj.rs/f/3E/gG/2rfRD9Nn/dsda.png
Eto admina kakvi su,sve djeca.

Post dobio šamar od Enis

Proslijeđeno bRUTALU. Uskoro njegov odgovor.

Post dobio aplauz od Enis

Dosta ja tog momka trpim i gledam kroz prste. Ja ti se mogu izvinuti u svoje ime, te skinuti ovom momku admina. Morate shvatiti da ne mogu odma znati ko i kako će raditi, zato radim tako (ravnopravno) svi će dobiti šansu, eh samo fazon je koliko će imati to povjerenje tj. kada će ga prokockati.

Možeš nastaviti igrati mixeve, a ako ti se opet nešto slično dogodi javit ćeš se meni na pm da to sredimo. A sve u svemu imate i temu koju je postavio zeeca na kojoj možete ostavljati mišljenja kritike i slično.
BRUTAL je napisao/la:
Dosta ja tog momka trpim i gledam kroz prste. Ja ti se mogu izvinuti u svoje ime, te skinuti ovom momku admina. Morate shvatiti da ne mogu odma znati ko i kako će raditi, zato radim tako (ravnopravno) svi će dobiti šansu, eh samo fazon je koliko će imati to povjerenje tj. kada će ga prokockati.

Možeš nastaviti igrati mixeve, a ako ti se opet nešto slično dogodi javit ćeš se meni na pm da to sredimo. A sve u svemu imate i temu koju je postavio zeeca na kojoj možete ostavljati mišljenja kritike i slično.
Druže, greška ti je što stavljaš za admine djecu od 13 godina vjeruj mi. Ti radi šta hoćeš ali mislim da admin treba da posjeduje neko iskustvo, ozbiljnost i da zna da odlučuje o nekim stvarima. Ti to očekuješ od 98-99 godišta.
Mogao si malo vise slagat.
Prvo ja sam rekao da imaju moje dopustenje da te smaraju za demo jer si rekao neces da ti demo.

Ok.

Post dobio šamar od Enis

UNSS je napisao/la:
Druže, greška ti je što stavljaš za admine djecu od 13 godina vjeruj mi. Ti radi šta hoćeš ali mislim da admin treba da posjeduje neko iskustvo, ozbiljnost i da zna da odlučuje o nekim stvarima. Ti to očekuješ od 98-99 godišta.
Slažem se, ali nemam ja namjeru rangirati sve po tome. Sve ide po zaslugama i po radu, iskustvo se stiče vremenom, a ozbiljnost je jedna osobina koja se dobija nakon što osoba krene u školu(zar ne, tamo je prijeko potebna?). Ja sam rekao dosta puta i reći ću još toliko LISTA ADMINA JE PROMJENLJIVA što znači da će stalno biti updateovana, upravo kao što je ovaj slučaj novi će doći, stari koji se loše pokazao biti obrisan i slično. Ovo je prva generacija admina kako vodim mixeve i ja lično sam zadovoljan njihovim radom, jer ovo je prva kritika na njihov rad. Naravno, kao što vidite odma reagujem i već danas ću dovesti novog admina koji će popuniti noxezovo mjesto. Hvala Bogu portal je upješan, pa imam veliki izbor. Vremenom ću dobiti jednu dobru listu administratora koju ne planiram modifikovati (mislim na brisanje, novi admin uvijek dobro dođe).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.