Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 25 bodova

Demo problem

131 pregled · 5 odgovora · otvorena 18.12.2012. u 10:31

Pozz,imam jedan problem sa demom,naime drug mi je poslao demo,ja ga ubacim u cstrike odem u HLAE,kucam viewdemo fallen(tako se demo)i onda mi samo izbaci couldnt open.Zna li neko do cega je ?
jesi siguran da si ga ubacio u pravi folder ?

C:\Program Files \Steam\steamapps\username\counter-strike\cstrike
Vlex je napisao/la:
jesi siguran da si ga ubacio u pravi folder ?

C:\Program Files \Steam\steamapps\username\counter-strike\cstrike
Ma evo skonto sam bio problem sto nisam stavio .dem na kraju:r
Casa je napisao/la:
Ma evo skonto sam bio problem sto nisam stavio .dem na kraju
to se ne mora uvijek stavljati
Casa je napisao/la:
Ma evo skonto sam bio problem sto nisam stavio .dem na kraju
Bravo
Pa to je prilično teško za mnoge je nedavno, zbog bug u CS 1.6, što demo srušiti svaki put se pojavio semafor, na primjer. Ovo nije nedavna vijest, ali budući da sam vidio mnoge teme u forumima od ljudi koji imaju tih problema, odlučio sam objaviti o lijepom programu koji popravlja bugove.
Program se zove Rewelator te je izrađen od strane nekih dečki iz multigaming klana Rewind (dobar posao za njih!).Trenutna verzija je v0.61, što znači da program nije u potpunosti stabilan. Za mene je, međutim, to je radio savršeno i bio sam u mogućnosti gledati s određenim zadovoljstvom su 150 Headshots sam učinio tijekom posljednjeg rata sam igrao (što??).
Ovdje su značajke programa: igrati CS 1,6 i 1,5 demo (opcionalno 1,0, 1,1 i 1,3 previše)
playdemo i viewdemo podrška
automatski popravak 1,6-demo
napredne playerinfos:
- naziv
- Stopa & updaterate
- Steam_id (ako je moguće)
promijeniti brzinu reprodukcije od prosvjeda
prilagođeno naredba lineTo ići na stranicu za preuzimanje od Rewelator, kliknite ovdje.
Važno je napomenuti da je demo igrač vjerojatno neće raditi ako nemate Microsoft. NET Framework verzija 1,1 paket instaliran. Ne brinite, to ne potrajati dugo da ga instalirati.
Pa čini se kao da nije ništa dodati, osim uživati ​​demo!
Rewled.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.