Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Za "Bildere" xD

450 pregleda · 14 odgovora · otvorena 16.12.2012. u 23:21

Evo za one koji zele da se definisu na ovoj stranici imate neke videe,fino se vidi kako se radi i da 60 KM je mjesecno da trenirate s Tarikom,znam da nije u vezi ovog foruma nikako ali nabacite malo raje u grupu,znam da bi ste svi voljeli da se definisete,s Tarikom trenirate u Zepcu(Konzum) u teretani i jedan termin je 2 KM.Pozdrav
60 KM - sa ishranom
30 KM - samo trening

https://www.facebook.com/TarikSecicFitness
Znam ovog lika,pratim ga cesto na fbu.
Koliko je covjek ucen o tome,govori cinjenica da je od suplementacije ostao sterilan,dzaba ti sad sve.

Zasto placati nekom kad ima gomila clanaka na internetu o ishrani i pravilnom izvodjenju vjezbi,sve je stvar lijenosti onih koji zele da idu u teretanu pa oce sve na dlan ccc....
svi koji zele da se """"""definisu"""""""" i nabildaju sigurno nece traziti odgovore na gamersu.. ;>

denox +1111111111333333333337
Po meni ono je nemoguce da je uradio za 4 sedmice od definicije. Sigurno je bio na nekim ozbiljnim stvarima tipa efedrin + izgladnjivanje + brutalan workout, ali i sa time nemoguce, po meni. Ali ionako gj. odlican je
insejn je napisao/la:
Po meni ono je nemoguce da je uradio za 4 sedmice od definicije. Sigurno je bio na nekim ozbiljnim stvarima tipa efedrin + izgladnjivanje + brutalan workout, ali i sa time nemoguce, po meni. Ali ionako gj. odlican je
trenirao je mene 2 mjeseca,sekunde ne zalim
Uvijek će postojati oni koji vole da su sami svoji majstori. Naravno, savjet više nikad neće škoditi. 60,00 KM se, uz malo pitanja, traženja, informisanja, gledanja, lahko da uštedjeti u neke druge svrhe.
Momku, svakako, želim sreću u radu.
Kad već reklamiraš, ja ću ostaviti link do momka koji je sve ono što si ti naveo za toga tvog dao za džaba i to u video formatu, na našem jeziku .. http://www.youtube.com/nixazizu
Gledajući njega, i još nekolicinu drugih kanala, sada na treningu odradim po 50ak različitih vježbi jer uvijek treniram cijelo tijelo, ne odvajam ono prsa-leđa-itd. Za sada dobro ide, a cilj mi je da se udebljam, definicija će svakako doći, tj. već je imam al' je kilaža na prvom mjestu u odnosu na moju trenutnu visinu.
ViPeRr je napisao/la:
trenirao je mene 2 mjeseca,sekunde ne zalim
Ne kazem da ne zna, cim ima ovakvu separaciju mora da zna trenirati, ali ONO postici za 4 sedmice, nema nikakve sanse nego da bude na necemu, a pored amfetamina, cist je sigurno efedrin, 100%. Ja nisam za takav princip gradnje tijela jer ce mu srce otici pa ku**u moze svirati, ali svakako, sve najbolje, odlicno izgleda.
Treba bildat mozak našem narodu, mišići nek ostanu u drugom planu.

Post dobio aplauz od spY

lol 60KM da treniram sa nekim debilom hahah
pa ja za te pare uplatim 3 mjesecne za teretanu hahah
VioleN je napisao/la:
Treba bildat mozak našem narodu, mišići nek ostanu u drugom planu.
:D

Od sad mi se sviđaš! 
Kako mrzim ovo,ode lik godinu dana u teretanu i onda sve zna o njoj.Pa nisi ti profesionalac da ja tebi plaćam,čuj 60 KM,nisi ni lud .
Sretno ako nekoga zalevati. :D
Bola kojih 60 km,u svakoj normalnoj teretani imaš nekog lika koji će ti odprilike reći a ti se informišeš na netu.Sve je stvar koliko ti u stvari želiš se izdefinisati.Najbolje bi bilo ako bi mogao neko za tebe dizati i bildati a ti da pare daješ 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.