Poz imam jedan problem sa monitorom,kad sam bio usao u samp igrao sam malo i kada sam izasao monitor mi je promijenio boju,sad je kao plavkaste boje msm nemogu raspoznati boje do cega bi to moglo biti ako neko moze da pomogne.hvala
Diskusija
Zaključana
Problem sa monitorom
120 pregleda · 16 odgovora · otvorena 16.12.2012. u 21:13
mrdni kabal od monitora koji ide u graficku
To ti je do onog kabla od monitora što ide u grafičku, ima moj prijatelj isti problem.
mrdni kablo
:D
:D
HRNJAK1S je napisao/la:
To ti je do onog kabla od monitora što ide u grafičku, ima moj prijatelj isti problem.
Danyyy je napisao/la:
da li je to onaj kabal sto ide iz monitora u graficku msm onaj sto se zavrce
HRNJAK1S je napisao/la:
To je taj
Danyyy je napisao/la:
iskljucivo sam kabal i saviojo ga i sve ali o5 isto
HRNJAK1S je napisao/la:
Ne znam kakav ti je monitor, al pogledaj da ti se nije koja "žica" savila ili pukla, pa zbog tog mjenja boju.
a evo model monitora: (AOC Spectrum 7F)
Danyyy je napisao/la:
neznam stvarno citav je kabal znaci bilo je sve normalno dok nisam usao na samp i igrao sam malo i kada sam izaso odjednom je takva slika postala
99% ti je do kabla, tako je i u mog prijatelja (čim malo pipne kablo promjeni boju).
HRNJAK1S je napisao/la:
Kažem ti pogledaj onaj džek od kabla (plavi), na njemu imaš dosta tih iglica, žica kako hoćeš. Možda ti se neka savila.
99% ti je do kabla, tako je i u mog prijatelja (čim malo pipne kablo promjeni boju).
ma mozda ti je otislo nesto od onih srnja RGB one boje neke sto su u monitoru... ne mora znacit da je do kabla...
maksuz je napisao/la:
ma mozda ti je otislo nesto od onih srnja RGB one boje neke sto su u monitoru... ne mora znacit da je do kabla...
Danyyy je napisao/la:
nije ni do tog gledo sam
maksuz je napisao/la:
otvaro ga jel ?
Danyyy je napisao/la:
nisam ga otvaro vec msm na one boje sto podesavas na monitoru
maksuz je napisao/la:
nije te... nego hardver boje... unutra dijelovi otislo... ne znam tacno kako se zove zaboravio sam nesto RGB neam pojma katalizatori tako nesto pitaj onog bricka zna on na sta mislim
ali nema veze razbio sam monitor pa sam uzeo od druga sad novi
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.