Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

LoL lan turnir Sarajevo - Neon ( prijave )

487 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.12.2012. u 19:56

Eh ovako ljudi , znaci kao sto znate bila je vec tema da bi se lan turnir u internet klubu NEON u Sarajevu organizovao u subotu , dana 22.12.2012 - znaci poslije "smaka svijeta".

Ova tema je iskljucivo za prijave ekipa koje bi 100% dosle , svi ostali postovi su nepotrebni . Broj ekipa bi trebao da bude 12 ili 8 - u najgorem slucaju .
Imaju vec 2 ekipe prijavljenje . Sve ostale informacije imate na ovoj temi : http://gamers.ba/forum/3/182567/league-of-legends-tournament-sarajevo/

Ponavljam , tema je otvorena iskljucivo za prijave ekipa koje bi 100% dosle .

Tema u zanimljive ako moze .
koja to budala dolazi 22.12 da igra turnir pored turnina u dvorani mirza debilasic u skenderiji kad zapjeva

Dana 22.decembra 2012.godine prvi put u Sarajevu solistički koncert Džeja Ramadanovskog u Skenderiji (dvorana Mirza Delibašić). Na koncertu pod nazivom „Ko se s nama druži…“ kao gosti će nastupiti: Koke, Amela Zuković, Anida Idrizović, Šaćir Ameti, Mirza Šoljanin… i gosti iznenadzenja

Jedinstvena cijena ulaznice po 10 KM će biti puštene u prodaju od 01.12.2012.godine.

Post dobio šamar od LARSSON

f4nt0maimbat je napisao/la:
ima li ovog toura?
upravo sam i ja to htio pitat neka nam neko kaze hocel biti ili ne
kAzaSHO je napisao/la:
upravo sam i ja to htio pitat neka nam neko kaze hocel biti ili ne
Pa ocito da nece 4 ekipe su potvrdile dolazak..
Naravno da nece , 4-5 ekipa potvrdilo dolazak ... sve vam je jasno
boNe je napisao/la:
Pa ocito da nece 4 ekipe su potvrdile dolazak..
steta akobogda sljedeci put da se to bolje organizuje i ekipe ozbiljnije pristupe realizaciji turnira.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.