Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Računar zaledi

228 pregleda · 15 odgovora · otvorena 16.12.2012. u 14:56

Imam problem zadnjih 10 dana, ujutru kad ustanem upalim računar, čim pogremenem browser ušteka sve i miš i browser sve stane, moram ga restartovat da bi radilo normalno, i kad ga restartujem, opet mi se isto desi, tek treći put bude normalno i ne šteka.. zna neko u čemu je problem?

Hvala unaprijed.
Racunar ti je HivPositiv !

Post dobio šamar od brick

Haj otvori, ocisti i izvadi cmos bateriju na 15-ak minutica i vrati pa vidi onda...
Stavi antifriz.

Post dobio šamar od brick

Otvori racunar ocisti ga dobro, pa obori sistem :) To se i meni desavalo kad ga nisam ni cisito ni obaro godinama :D
AMR1337 je napisao/la:
Otvori racunar ocisti ga dobro, pa obori sistem :) To se i meni desavalo kad ga nisam ni cisito ni obaro godinama :D
Ma sistem sam oborio nema ni mjesec dana, a čistisao ga prije 3,4 mjeseca, očistit ću opet.. :)

Hvala ipak.
zuti_ je napisao/la:
Ma sistem sam oborio nema ni mjesec dana, a čistisao ga prije 3,4 mjeseca, očistit ću opet.. 

Hvala ipak.
jarane za 3-4 mjeseca mozes 5 kg prasine skupit 
Micron je napisao/la:
jarane za 3-4 mjeseca mozes 5 kg prasine skupit :D
Jarane gledaj ti da ja nisam otvaro komp najmanje godinu dana, al sad ga otvaram svakih 10-14 dana :)
Promjeni onu termalnu pastu (mislim da se tako zove ). Imao sam isti problem, kada sam promjenio ovu gore pastu ili kako se vec zove sve se vratilo u normalu 
reinstal browser, probaj task menadzer pa ugasit iz procesa ako znas... vidi ocel odledit , hmmm scan ciscenje itd bla bla...
ne znam sta bi moglo bit mislim da je do softwarea... (browser reinstal jedino... , ili neki drugi koristi)
pa nemoj ga palit kad ustanes neg tamo negdje oko 1-2

uzmi kompresor i opuhaj ga 
maksuz je napisao/la:
reinstal browser, probaj task menadzer pa ugasit iz procesa ako znas... vidi ocel odledit , hmmm scan ciscenje itd bla bla...
ne znam sta bi moglo bit mislim da je do softwarea... (browser reinstal jedino... , ili neki drugi koristi)
Ma nije do browsera, a ne mogu ništa otvorit ni task menager niti bilo šta, jednostavno zaledi i moram ga restartovat :)
zuti_ je napisao/la:
Ma nije do browsera, a ne mogu ništa otvorit ni task menager niti bilo šta, jednostavno zaledi i moram ga restartovat 
Tako se meni dešavalo kada mi je bio kvar na matičnoj 
Možeš li ga u tom trenutku restartovati na dugme ili ga moraš gasiti preko prekidača iza kućišta?
exampLe_ je napisao/la:
Tako se meni dešavalo kada mi je bio kvar na matičnoj :)
Možeš li ga u tom trenutku restartovati na dugme ili ga moraš gasiti preko prekidača iza kućišta?
Mogu na dugme za restart.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.