Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako da vratim steam?

148 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.12.2012. u 19:47

Pa jesi li držao steam guard-a upaljenim ?
ako si kupio ti od njih , posaljes im support ticket , oni ce ti traziti podatke od kartice i vjerovatno ako ih imas vratiti , ako nemas , ne vjerujem daa ces ga dobiti nazad

Post dobio aplauz od Enis

Ako si kupio od nekog, neces moci 100 % da ga vratis ako ti je neko hakovao, jer se i meni isto to desilo, i nisam nista mogao uraditi..
sve zavisi od koga si ga kupio napisi od koga si ga kupio i reći ću ti ima li nade
virtuo je napisao/la:
Ako si kupio od nekog, neces moci 100 % da ga vratis ako ti je neko hakovao, jer se i meni isto to desilo, i nisam nista mogao uraditi..
Ama nisam...Napravio acc sam sebi i AlienzZ mi kupio cs
H4midovic je napisao/la:
Reci onda Alienzu da ti pošalje transakcijski broj ID, ime i prezime kartice sa koje je uplaćeno i broj po mogućnosti. Što više informacija pružiš veće su šanse da vratiš steam. Inače ako ne budeš mogao osnovno nabaviti (broj kartice, ime i prezime) nema šanse da vratiš steam.
BRUTAL je napisao/la:
Reci onda Alienzu da ti pošalje transakcijski broj ID, ime i prezime kartice sa koje je uplaćeno i broj po mogućnosti. Što više informacija pružiš veće su šanse da vratiš steam. Inače ako ne budeš mogao osnovno nabaviti (broj kartice, ime i prezime) nema šanse da vratiš steam.
mogu to
H4midovic je napisao/la:
Onda možeš.. ali nisam siguran kako xD Pokušaj u supportu tamo naći nešto..
Eto nabavi to od AlienZa posalji support i kad ti vrate steam guard drzi upaljenim i mjenjaj pw maila i steama i svega ostalog sto je blizu steama :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.