Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ShareCash Savjet

183 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.12.2012. u 01:41

Pozdrav, ja se već malo duže vrijeme pozabavljam sa ovim PPD site-om. Zarada je oko 0.50 $ na dnevnoj bazi. Trebao bih savjet od nekoga od vas ko ima iskustva, da razgovaramo o povećanju zarade.

PS: Spameri zaobiđite temu. :)
Moraš više narod varati
Posalji mi u pm kako zaraditi 0.50, znaci haos!
MorgaN je napisao/la:
Posalji mi u pm kako zaraditi 0.50, znaci haos!
ahhahahahha koji si ti brat XD
Pazi druže niti na jednom PPD sajtu nemaš statički earn po danu, niti po bilo kojem downloadu. To što si rekao da imaš 0.50$ po danu nije istina, istina je jedina ako imaš svaki dan download iz te države. Mada i tada je teško da svaki dan bude vrijednost nekog offera 0.50$.

Moraš praviti dinamične video klipove i boostati ih na youtube jedino tako ide zarada. Ne preporučujem ti sharecash.org, dosta bolji ti je fileice.net, jer ljudi više sa njega skidaju i možeš imati PPD čak i do 20$.

Dobro ti je rekao violen, moraš više varati ljude (uploaduj generatore, keyeve, hackove etc).
Malo tko da ce ti radit surveye da skine nesto,cak oni koji mogu,preljeni su,tako da ako oces nekakvu "sigurniji" nacin probaj sa adf.ly,imas slican dohodak,a samo sto skratis link i ljudi sto otvore taj link dobijes po 0.20 ili 0.50 zavisi sta stavis da se skida,koliko skidanja ima i koliko vec imas linkova skracenih ili sa preko ### skidanja.

Citao sam na nekom blogu da su ljudi prijavljivali ShareCash da ima najvise "zarazenih" fileova,tj virusa,tako da itko pametan nece skidat odatle,znam kad sam trazio jedan key,sa svakim skidanjem sam navuko loger,i tako jedno 10-15 skidanja.Ali eto kako god hoces,tvoja odluka.
BRUTAL je napisao/la:
Pazi druže niti na jednom PPD sajtu nemaš statički earn po danu, niti po bilo kojem downloadu. To što si rekao da imaš 0.50$ po danu nije istina, istina je jedina ako imaš svaki dan download iz te države. Mada i tada je teško da svaki dan bude vrijednost nekog offera 0.50$.

Moraš praviti dinamične video klipove i boostati ih na youtube jedino tako ide zarada. Ne preporučujem ti sharecash.org, dosta bolji ti je fileice.net, jer ljudi više sa njega skidaju i možeš imati PPD čak i do 20$.

Dobro ti je rekao violen, moraš više varati ljude (uploaduj generatore, keyeve, hackove etc).
Išao bih ja na FileIce ali već 2 puta mi odbijaju registraciju :S
asmir94 je napisao/la:
Išao bih ja na FileIce ali već 2 puta mi odbijaju registraciju :S
Zato što ne uneseš validne informacije. Sve mora biti 100000% tačno, na stateu vjerovatno griješiš moraš napisati npr Federacija Bosna i Hercegovina etc. Ne priznaju ništa što nije tačno!
Kolega nema povecanja po pojedinacnom download-u,vec zavisi od tebe koliko napravis istih dnevno! Inace je i meni jako opala zarada a radim skoro od pocetka postojanja sharecash-a, sto je u mom slucaju bilo bolno jer sam dobre pare uzimao na mesecnom nivou. Malo istrazuj po netu. ja sam poceo na novom sajtu http://cashforupload.com/ref/17 koji daje 1000$ za 1000 download-a minimum. Naravno moze i vise zavisi iz kojih zemalja ti se skida. Uglavnom ja sam prezadovoljan za sada,i imao sam vec isplatu tako da je safe nije spam. Stavio sam referal link pa se nadam da ces preko njega da se registrujes,ako nista drugo bar zbog informacije! Sretno pozzz.... :)
Niste u toku ljudi, ovi PPD ovi su samo srednji covjek u svemu. Znam sam vrh PPD, nije bas PPD ali ko neki 3 u 1. PM ako te zanima ne bi da promoviram tu stranicu niti bilo koji drugi PPD. Ali ovo je u svakom slucaju bolje od SC i FI.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.