Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Monitor radi, a ne radi

132 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.12.2012. u 19:59

Poz gameri

Imam neki je**n problem sa monitorom, monitor znaci radi, upaljen je, nije do njega (ne znam da li je do grafičke, matične ili nečeg trećeg).

Kada isključim kablo od monitora iz grafičke gori ona zelena lampica i piše ono no signal bla bla, a kad uključim gori žuta lampica i nema ničeg.

RIP matična ako ti u tom trenutku sve zamrzne (ako npr. ne radi tastatura-caps lock, num lock lampice i sl).
Probaj uzeti drugi kabal što ti ide u računar da vidiš jel do njeg?
probaj monitor za svaki slucaj na drugom pc-u
bice da je do graficke... ako je do graficke probaj kabl od monitora ukljuciti u svoju integrisanu ako je imas , nadam se da je od pomoci :D
može biti više problema,često sa grafičkom.
Takav problem mi se nedavno desio,prvo je malo blinkao monitor i onda se ugasio,znači radi on ali je samo crn ekran. Odnio sam majstoru i kaže da su mi otišle neke lampica kao i neke stvarčice što strujom napajaju te lampice(ne sjećam se stručnog naziva). Uglavnom,promjenio mi je te lampice i evo monitor radi sada
nedavno identican problem... otisli kondenzatori u monitoru.. zamjenio ih za 10km... sad fercera ko nov

moze lako bit da je do graficke...ili do maticne...
Da se nadovezem imam slican problem .. Monitor radi normala al kad ga ugasim navečer i ujutro upalim jednostavno isto ko da sijeva u njem, svijetli lampica (LED) plavo kao da je uključen PC al samo se na sekund pojavi slika i počne sijevat i onda moram 10 minuta ištekavat i uštekavat kablove dok ne proradi .. Zna li neko do cega je i kako rijesit?

Sry na spam al da ne dizem 2 teme !
exampLe_ je napisao/la:
RIP matična ako ti u tom trenutku sve zamrzne (ako npr. ne radi tastatura-caps lock, num lock lampice i sl).
A šta ako je matična crkla, imal mi kakve pomoći?
Pošto nisam upučen u to
HRNJAK1S je napisao/la:
A šta ako je matična crkla, imal mi kakve pomoći?
Pošto nisam upučen u to
Ima, kupuj novu .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.