Mozel se sa Weasta prebaciti na East acc ? BEPLATNO ....!!!
Diskusija
Zaključana
Lol acc. pitanje....
145 pregleda · 6 odgovora · otvorena 12.12.2012. u 17:46
Besplatno ne moze mozes samo ako imas dovoljno RP-a ali i to nikad neces skupiiti.
Jedino ako si napravio acc prije podjele servera, a pošto ovo pitaš najvjerovatnije nisi.. 
Jbg, hocu i ja novi summuner name al nema džabe.

Jbg, hocu i ja novi summuner name al nema džabe.
denole je napisao/la:
Besplatno ne moze mozes samo ako imas dovoljno RP-a ali i to nikad neces skupiiti.
denole je napisao/la:
drug to ti kosta 2600 rp
Ako si napravio account prije podjele servera mozes besplatno
Shop > Others > Transfer to East/West .
Ako nisi onda moras platiti 2600 RP ( RiotPoints ), ako hoces da kupis tih 2600 RP , to ti je negdje oko 15 € (30 KM, 120 KN, 1200 RSD),
@Mide ti bi zelio da promjenis ime ali nema dzabe, ja poslao Riotu molbu za promjenu Summoner name, kazu napisi koje hoces ime, ja im napisao koje hocu i za 2 h ime promjenjeno...
nisam dobar sa english al ev sta sam im poslo :

i oni mi odgovorili ovo:

i tad sam im ja poslo 5 imena redoslijedom kojim zelim i oni su promjenili
Shop > Others > Transfer to East/West .
Ako nisi onda moras platiti 2600 RP ( RiotPoints ), ako hoces da kupis tih 2600 RP , to ti je negdje oko 15 € (30 KM, 120 KN, 1200 RSD),
@Mide ti bi zelio da promjenis ime ali nema dzabe, ja poslao Riotu molbu za promjenu Summoner name, kazu napisi koje hoces ime, ja im napisao koje hocu i za 2 h ime promjenjeno...

nisam dobar sa english al ev sta sam im poslo :

i oni mi odgovorili ovo:

i tad sam im ja poslo 5 imena redoslijedom kojim zelim i oni su promjenili
Ako si se registrirao prije podjele servera, možeš džabaluka, ali ako nisi, onda moraš platiti 2600 RP.
Post dobio aplauz od e_mouse
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.