Imam galaxy ace znaci android mobitel znaci mrzime sto smaram sa temama dali je moguce bez kiesa spojiti usb pod hitno je jer mi kies zabaguje.
Diskusija
usb no kies
136 pregleda · 9 odgovora · otvorena 11.12.2012. u 23:14
Odaberes u postavkama USB Mode na Mass Storage? I spojis USB ? Ne znam, nemam taj mobitel al vjerovatno je u postavkama da se odabere Mass Storage !
Post dobio aplauz od NightWalker
Moze , podesi na mobu mass usb storage, i ako ti je recimo Win7 kad ga prepozna i instalira imas u my comp folder isto kao kad sitck ubacis.
Meni radi na galaxy s2 .. mora moci
Samo ukini kies.
Samo ukini kies.
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Odaberes u postavkama USB Mode na Mass Storage? I spojis USB ? Ne znam, nemam taj mobitel al vjerovatno je u postavkama da se odabere Mass Storage !
Kada spojiš mobitel dobiješ notifikaciju i u njoj možeš odabrati da ga spojiš kao USB memoriju
drug, imas u postavkama da stavis da ti telefon rjesava probleme. To trebas da oznacis i onda samo spojis preko usb-a telefon i racunar(prethodno izgasi kies). Imam isti problem, tacnije zabaguje mi kies. GL
Beslaga007 je napisao/la:
Kada spojiš mobitel dobiješ notifikaciju i u njoj možeš odabrati da ga spojiš kao USB memoriju

Samo da mi se puni mob ni da je usb spojen
Akali je napisao/la:
Mozes objasniti kako ide npr postavke pa gde :?
Imas tamo u opcijama , tj postavkama za spremanje odaberes taj rezim rada, ne znam sad tačno gdje se nalazi, ali mislim da je u sekciji conectivity. Barem je kod mene tako.
NightWalker je napisao/la:
Moze , podesi na mobu mass usb storage, i ako ti je recimo Win7 kad ga prepozna i instalira imas u my comp folder isto kao kad sitck ubacis.
Samo ukini kies.
Samo ukini kies.
.
spustis onaj padajuci meni i gore ces imati usb je spreman za transfer ili tako nesto, kliknes na to i onda ce ti se pojaviti veliki zeleni android i pisat ce ispod nesto klikni to i onda mozes prebacivati
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.