Diskusija
U kanti
TP-Link WiFi
134 pregleda · 8 odgovora · otvorena 11.12.2012. u 21:12
Moguce, imam isti router i ulazio sam u postavke bez problema, ali sad evo nesto mi nece, ne prepoznaje opste, ne moze da ih otvori.
R0x0r je napisao/la:
Moguce, imam isti router i ulazio sam u postavke bez problema, ali sad evo nesto mi nece, ne prepoznaje opste, ne moze da ih otvori.
A to je kada se konektujem na mobitel, nema konekcije, pun signal al konekcije niđe
.
brick je napisao/la:
Evo to sam rjesio nekako, ali ima drugi problem.
A to je kada se konektujem na mobitel, nema konekcije, pun signal al konekcije niđe
.
.
brick je napisao/la:
Evo to sam rjesio nekako, ali ima drugi problem.
.
.
TheUberfailer je napisao/la:
Koji telefon koristiš? Znam da se kod nekih telefona za WIFI mora naštimati onaj ključ u WPA ili WPA2
brick je napisao/la:
Samsung Galaxy Mini
TheUberfailer je napisao/la:
Je li koristiš još koji kompjuter ili laptop sa wifi?ako da pokušaj ugasiti taj uređaj pa konektovati se sa mobitelom.
Edit: Probao sam sve ... Ali nece
.@ Denox, ma nece ni to
.Nema veze iovako sam ga od Veda uzeo
.
Probaj na ovaj uci 192.168.0.1 ,barem je tako kod mene kad stavim umjesto nule jedinicu otvara postavke zte modema,a kad stavim nulu onda od ovog tp link.
Izvini ako sam pogrijesio ne znam mislimol na isto.
Izvini ako sam pogrijesio ne znam mislimol na isto.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.
, da sredim password i firmware.