Prije 6/7 mjeseci mi se javljala neka zenska po imenu Vic***** Muna kao da me voli i to ja sam predpostavljao da je neka sala ili namjestaljke.. Pa bi zeljeo da mi pomognete o ovome .. PROCITAJTE SVE:
Ovako znaci, prica Engleski naravno,, kao voli me itd.. Ja sam na to odgovarao kao ja tebe ne zezao se isto itd..
Kad neki dan otvaram mail stigla poruka od nje opet kao da je uplatila na mene check od $400.000 dolara mada vidi se da je namjestaljka a i znao sam na pocetku
al bilo mi je cudno da me nakon 7 mjeseci kontaktira ponovo, znaci ona je uplatila cek i rekla mi da se javim nekome liku da mu posaljem ime adresu itd i phone njegov dala.. Ja sam poslao mail adresu da vidim ista o tome,
Kad lik kaze ono da mu ja posaljem 500eura gdje je vec pa da bi on meni mogao poslati ovaj cek. ZNACI WTF/NAMJESTALJKA, naravno nisam lud nit cu poslat.. Sada mi opet stize poruka pa evo protumacite je, preveo sam ja sve al ne kontam..
Ovako znaci, prica Engleski naravno,, kao voli me itd.. Ja sam na to odgovarao kao ja tebe ne zezao se isto itd..
Kad neki dan otvaram mail stigla poruka od nje opet kao da je uplatila na mene check od $400.000 dolara mada vidi se da je namjestaljka a i znao sam na pocetku
al bilo mi je cudno da me nakon 7 mjeseci kontaktira ponovo, znaci ona je uplatila cek i rekla mi da se javim nekome liku da mu posaljem ime adresu itd i phone njegov dala.. Ja sam poslao mail adresu da vidim ista o tome,Kad lik kaze ono da mu ja posaljem 500eura gdje je vec pa da bi on meni mogao poslati ovaj cek. ZNACI WTF/NAMJESTALJKA, naravno nisam lud nit cu poslat.. Sada mi opet stize poruka pa evo protumacite je, preveo sam ja sve al ne kontam..
Blockaj je u kontaktima ako ništa, i ne regaj se na govna
ta neće neko tebi ODJEDNOM reći da si osvojio nešto na što se nisi prijavio . samo oće da se dočepaju tvojih privatnih informacija
ta neće neko tebi ODJEDNOM reći da si osvojio nešto na što se nisi prijavio . samo oće da se dočepaju tvojih privatnih informacija