Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ne mogu se kretati - problem

151 pregled · 6 odgovora · otvorena 10.12.2012. u 22:38

Pozdrav, malo prije sam pokušao da igram CS:GO i kada sam ušao nisam mogao da se krećem probao sam unbindall i slične komande ali ništa nije radilo. Nakon toga sam restart PC, i pokušao igrati CS 1.6 i opet isti problem znači sve mogu raditi osim da idem (napred,nazad,lijevo,desno) uglavnom nije do tastature jer radi (W,A,S,D XD) ima li ko kakvu ideju šta bi moglo bit'?

Ako je neko imao sličan problem, šta je uradio i slično, hvala unaprijed!
Koji ti je Windows ? Mozda imas lsass.exe virus koji radi takve stvari. Zablokira nekad neka slova pa ne mozes pisati ili igrati. Imao sam taj virus davno i nisam mogao da se krecem u igricama ..

http://www.iobit.com/exedll/lsass-exe.html

Post dobio aplauz od NIKOLAAAa

E to se meni desilo u igraoni jednom :) Isto taman poceli nas par iz skole da igramo kad ono nece meni W,A,S,D a sve ostalo hoce, promjenim na drugo slovo, nista opet. I onda reinstall CS opet isto sve moguce probao nista nije pomoglo, na kraju srusili sistem i sve bilo OK! Mozda ima nacin da se to rijesi bez rusenja sistema..
Bilo brate meni, promijeni 3 tastature reko do njih je >D , naravno nije sve rade, onda sam restartovo i proradi mi , ali se opet vrati za sat / dva. Reinstall sys i proradilo.
AutoIT Worm  skini malwarebytes i scan komp onda rr i vidi da li radi, meni uvjek pomogne jer mi se cesto zakaci taj virus, obicno prikazuje Isas.exe nesto

Post dobio aplauz od NIKOLAAAa

noisewave je napisao/la:
AutoIT Worm  skini malwarebytes i scan komp onda rr i vidi da li radi, meni uvjek pomogne jer mi se cesto zakaci taj virus, obicno prikazuje Isas.exe nesto
Uradi ovo, isto sam i ja imao problema. 
Hvala svima ali našao sam problem, uglavnom Semir mi je preko teamviewer ušao u msconfig i u Startup sam imao neki desktop.exe nakon što sam ga ugasio i restart računar sve je normalno radilo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.