Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

Prijedlog za ime stranice

203 pregleda · 12 odgovora · otvorena 10.12.2012. u 20:37

zz raja , šta ima , jel zima :P

ovako , znate sigurno da sam prije nekih mjesec dana i ovdje stavljao one parove ono za kladionicu i tako to..Sad sam otvorio stranicu na facebooku sa prijateljem i dajte kakav prijedlog za ime stranice.

http://www.facebook.com/Top.Dojave1x2 - ovo ja bezveze stavio , neki dan primio nekakvu dojavu pa zbog tog' sam i napravio stranicu.Dajte kakav prijedlog,znači fazon je da cu svaki dan stavljati listić od 4-5 parova , nesto sigurica ,sta ja znam..

ajdeeee....
Kladioničarska mafija XD
Mukekee je napisao/la:
SiguranDobitak
Ne to druže,necu da ima u nazivu dojave, nego nešta "sigurica" , "sigurno parovi" ...
Ako moze prijatelju pitanje sto se tice ti dojava,jeli tebi neko javi od igraca ti pojedini klubova koji igraju redovno za svoj tim ili mozda cak neko 3lice u klubu ili cak da bude jednostavnije odigras po svom i kazu dojava.Odakle dolazi taj izvor dojava cisto informativno pitanje posto zelim u buducnosti da budam agend 008.Sto se tice stranice "dojavaWIN"
boT_ je napisao/la:
Ako moze prijatelju pitanje sto se tice ti dojava,jeli tebi neko javi od igraca ti pojedini klubova koji igraju redovno za svoj tim ili mozda cak neko 3lice u klubu ili cak da bude jednostavnije odigras po svom i kazu dojava.Odakle dolazi taj izvor dojava cisto informativno pitanje posto zelim u buducnosti da budam agend 008.Sto se tice stranice "dojavaWIN"
fkt si bot,sjebo se dok sam ti napisao poruku u inbox , a ktb inbox pun :)
"Halal kladjenje"
Vjeruj mi, nije ti bitno ime, bitna je kvaliteta toga što radiš. Ako će page biti neaktivan, bolje ti je da ne praviš stranicu nikako. 

A za ime, ja bih stavio Sigurica :D:D
Moja nekolika prijedloga :

"Tipovi-Nele" - stavis tipovi i svoje ime ili nadimak
"Najbolji kladioničarski savjeti,dojave, tipovi "
"Kladionica - Dojave , prijedlozi , tipovi"
"Neprijatelj kladionica" 
"Nele1x2 - tipovi i prognoze"

etc,etc nadam se da sam ti pomogao
1x2
simple as that
Hvala svima.

p.s uzeo sam "Sigurica NN" a N i N su početna slova naših imena (mog i jaranovog)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.