Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 17 bodova

OFFICE ERROR

341 pregled · 8 odgovora · otvorena 29.03.2007. u 16:12

E vako kada udjem u kanter nije vazno steam ili non steam i podjem connect na neki server. Dok mi bude ono precaching resources odjednom mi je pojavi preparing to install microsodt offlice professional pack 2003. Ja nemam to a kada ugasim cs sve bude ok i nekada mi na kasperskom izbaci nesto atackers ip adress helkern nesto PA HELPP nemogu cs igrat.
@EDIT: evo to mi izbaci kada god ono minimize msn pa ga opet vratim.
               2k7. je napisao/la:
Od kad ti se to desava ?

ima 2 sata od tada je pocelo upalio cs i pojavi mi se to nikako da prestane
evo scan sam PC s antispywareom i naso je nestro to sam delete ali opet sve
               RuLf0rg je napisao/la:
ima 2 sata od tada je pocelo upalio cs i pojavi mi se to nikako da prestane
evo scan sam PC s antispywareom i naso je nestro to sam delete ali opet sve

Uradi system restore na prijasnji datum i to je to.
Rješenje
               Tlisnest je napisao/la:
Uradi system restore na prijasnji datum i to je to.

To rijetko kad pomaze ... barem meni ne ...

Uradi ovO:

Udji u my computer klikni desnim na hdd properties disk clean up selektuj temporary internet files i offlineweb pages i ocisti .

Nakon toga obrisi office , restartuj comp , te ako ti treba ponovo ga instal, pa opet restart naravno.

I pokusaj igrati cs?

Uradi ovO:

Udji u my computer klikni desnim na hdd properties disk clean up selektuj temporary internet files i offlineweb pages i ocisti .

Nakon toga obrisi office , restartuj comp , te ako ti treba ponovo ga instal, pa opet restart naravno.

I pokusaj igrati cs?
               mirza. je napisao/la:

Uradi ovO:

I pokusaj igrati cs?

A kifla ??
e prijatelju moj savjet ti je da skines spybot s&d i update najnoviji ili neki prog za rjesavanje Registry problema..ono missing shortcut itd...ili instaliraj office..

good luck

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.