Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

GBA Pub problem

144 pregleda · 5 odgovora · otvorena 08.12.2012. u 22:13

Eh ovako brte.. Ulazim na pub kucam /rankstats da vidim na cemu sam kad sve 0 kontam ja sta je kad odoh vidjet steamID ukucam ti ja status kad mene izbaciva VALVE_ID_LAN nesto tako o.O ..
Pricao sa rajom na srwu kazu idi vidi jel na drugom srw ti isti ako jeste onda je do tebe.. Steam org je, odem na drugi srw vraca mi se steamID, koliko sam shvatio do GBA puba je sigurno posto kad sam otvorio status ima nas mnogo Valve ID eh sad da li raja koriste cs sa valveom i to toliko ih to ne vjerujem.. Da nije neki prob? steam org a samo pise VALVE_LAN_ID il tako nesto.. pomagajte
Dešavalo mi se na nekim cw serverima da mi je takav id. To je do protokola koji je instaliran na serveru tj do nekog plugina. Kada se nekada restartuje server to više neće biti, imaćeš pravi stimajdi.
Ajd ako još neko ima ovaj problem, nek se javi.

Možda je i do tebe, da ne diram dproto džaba.
DZAVID je napisao/la:
Ajd ako još neko ima ovaj problem, nek se javi.

Možda je i do tebe, da ne diram dproto džaba.
Do mene nije kazem isao sam na drugi cs 1.6 server hoces da idem ponovo i slikam? :) Udji na srw i pogledaj pa vidjet ces koliko ljudi ima sa valve.. Vidis da nesto nije uredu :P

Post dobio aplauz od DZAVID

SsKull je napisao/la:
Do mene nije kazem isao sam na drugi cs 1.6 server hoces da idem ponovo i slikam?  Udji na srw i pogledaj pa vidjet ces koliko ljudi ima sa valve.. Vidis da nesto nije uredu 
Probaj sad.

Ne bi trebalo bit problema.
DZAVID je napisao/la:
Probaj sad.

Ne bi trebalo bit problema.
Sad je sve ok nije vise niko valve :P .. Moze aplauz posto sam prvi postavio bug

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.