Ovako, imam dvije wi fi kartice u računaru. Da li je moguće napraviti mrežu u kući (wi fi mrežu), od koje će jedna kartica biti prijemnik a druga predajnik. Treba mi to da bi se mogao po kući konektovati preko fona na pc eto toliko. Hvala, nadam se da ste razumijeli šta hoću uradit.
Diskusija
U kanti
Wi Fi u kuci
261 pregled · 14 odgovora · otvorena 08.12.2012. u 14:35
bay some router
miron je napisao/la:
bay some router
sponzy je napisao/la:
neću ruter -.-' imal' šta 'vako ? kakav program il' nešto ?
cao poz
miron je napisao/la:
lol ako iams mreznu karticu znaci da primas a ne mozes da saljes signal tako nesto osim rutera ne postoji
cao poz
cao poz
sponzy je napisao/la:
imam dvije kontaš, jedna ne radi stoji onako bezveze u računaru pa sam konto nju da bude kakav predajnik, a ima ova standardna što mi na nju ide signal
sponzy je napisao/la:
imam dvije kontaš, jedna ne radi stoji onako bezveze u računaru pa sam konto nju da bude kakav predajnik, a ima ova standardna što mi na nju ide signal
router je taj koji salje signal a kartica ga prima ...znaci nema sanse da ta kartica salje signal
kupi router,polovan mozes naci za 20ak KM a nov dodje oko 40-50 KM,dovoljan ti je i takav za kuce (10akmetara oko routera imas dobar signal
Ništa bez rutera....
Abu_Rahmany je napisao/la:
pa kako ce nesto sto prima signal slati signal ??
router je taj koji salje signal a kartica ga prima ...znaci nema sanse da ta kartica salje signal
kupi router,polovan mozes naci za 20ak KM a nov dodje oko 40-50 KM,dovoljan ti je i takav za kuce (10akmetara oko routera imas dobar signal
sponzy je napisao/la:
a šta je sa onim programom za hotspot connectify ?
sponzy je napisao/la:
a šta je sa onim programom za hotspot connectify ?
HowTo: http://compnetworking.about.com/od/wireless/ht/setupadhocwifi.htm
Mozes, napravi ad-hoc.
EDIT: wolf je vec napisao sve, nisam ni vidio...sry
I komentare prije njegovog zanemari.
EDIT: wolf je vec napisao sve, nisam ni vidio...sry

I komentare prije njegovog zanemari.
Nista bez rutera
vLexinho je napisao/la:
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.