Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem - PayPal

73 pregleda · 1 odgovor · otvorena 08.12.2012. u 07:57

Pozdrav

Posto imam problema sa printscreenom pa vam ne mogu uslikati kako problem izgleda, nadam se da ce me razumiti oni koji su to vec radili prije, jer mi je ovo stvarno hitno a problem imam jos od 20-25 Novembra.

Znaci prilikom povezivanja debitne kartice na paypal, ukucao sam sve sto je potrebno, znaci broj kartice itd. i sada sam dobio onu obavijest:

"Raise your account limits and get Verified

We made a $1.95 USD or equivalent charge to your card on Dec 4, 2012.
Check your summary of financial activity provided by your card issuer for the unique code we sent with the charge.

Card to confirm
xxxx"

Znaci jos oko 20-25 Novembra kada sam prvi put isao da je uvezem na paypal izbacilo mi je to i nisam dobio nista na onom izvodu transakcija do eto 4. Decembra, i onda sam isao opet da mi posalju kao new code, i evo od 4. Decembra do danas mi nista ne prikazuje na izvodu transakcija. Je li postoji mogucnost da mi ne prikazuje tu transakciju na onom "Info Terminalu" u banci, mada sumnjam jer mi se ne mijenja cifra sa kartice, znaci nije nista oduzeto. Gospoda koja sjedi u "foteljama i za racunarima" u banci, navodno nista ne zna o ovome :/

Hvala unaprijed ko se potrudi da mi pomogne
▂ ▃ ▅ ▆ █ Brutal-Hosting Novogodisnje Cene █ ▆ ▅ ▃ ▂
►Link: http://brutal-hosting.com/

Counter Strike 1.6 PREMIUM:
►Slotova od 12, Game Panel DA, Lokacija Nemacka, Automacka Promena modova, Podrska,
Cena od 4e.

Counter Strike 1.6 LITE:
►Slotova od 12, Game Panel DA, Lokacija Srbija, Automacka Promena modova, Podrska,
Cena od 1e.

Game Reseller LITE:
►Slotova od 200, Admin Game Panel DA, Lokacija Nemacka, Automacka Promena modova, Podrska, Free 3 domene + Free Web Prostor
Cena od 10e.

Game Reseller PREMIUM:
►Slotova od 100, Admin Game Panel DA, Lokacija Srbija, Automacka Promena modova, Podrska, Free 3 domene + Free Web Prostor
Cena od 15e.

VPS LITE:
►Procesor 4 Core, RAM Memorija 4GB, HDD 50GB, Protok 400GB, Dodeljen IP 1, Konekcija 100Mbit,
Cena 20e.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.