Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wallblocker

175 pregleda · 10 odgovora · otvorena 07.12.2012. u 21:58

poz momci !
evo ovako moj jaran pravi novi wallblocker pa ga zanimaju koji najpoznatiji citovi se koriste , takodjer pravi nesto za speed kada prekoraci brzinu dobija automatski kick .
hvala unaprijed !
fighter fx ftw, badboy itd 
Vendetta je napisao/la:
fighter fx ftw, badboy itd :)
hvala , ali trebaju mi imena wallhackova koji rade i na serverima koji imaju wallblocker , nova verzija ce biti mnogo bolja :)
opengl wallhack 
Ja mislim da se on najvise koristi
Pa jel ti jaran uopšte zna na kojem principu radi WH i na kojem principu treba raditi taj modul koji će ga blokirat?

Da zna, ne bi postavljo ovakva pitanja...
DZAVID je napisao/la:
Pa jel ti jaran uopšte zna na kojem principu radi WH i na kojem principu treba raditi taj modul koji će ga blokirat?

Da zna, ne bi postavljo ovakva pitanja...
nez ja , pitao me je samo da postavim post jer on nema gamers acc
amel1337 je napisao/la:
nez ja , pitao me je samo da postavim post jer on nema gamers acc
Pa WH učitava identitie (lokaciju) i onda ih prikazuje igraču. Da bi se napravio wallblocker, potrebno je napraviti modul koji će blokirati slanje tih identitia.

Ako je kreno kodirati plugin, nek odma to ostavi jer ne zna osnove amx scriptinga.
Veza izgleda ovako: plugin-modul-server. Kod pravljenja wallblockera se pravi modul kako bi se sve pojednostavilo i kako ne bi doslo do bespotrebnog trosenja resursa.
da li taj walblocker, ako postoji, funkcionise?
Ako sam dobro shvatio, pravi taj modul il kako se već zove kojim namjerava blokirati cheatove, koje ne zna tačno koji su, i već govoriš da će biti "bolji od prijašnjeg"?

Želi blokirati nešto, a ni on sam ne zna šta?

Divno.

Post dobio aplauz od DZAVID

Cloud je napisao/la:
Ako sam dobro shvatio, pravi taj modul il kako se već zove kojim namjerava blokirati cheatove, koje ne zna tačno koji su, i već govoriš da će biti "bolji od prijašnjeg"?

Želi blokirati nešto, a ni on sam ne zna šta?

Divno.
pa nije citer da zna koji se wallovi koriste ..
amel1337 je napisao/la:
pa nije citer da zna koji se wallovi koriste ..
Nisam ni ja profesionalni košarkaš ali ipak znam sastave NBA timova, njihovu prvu petorku te otprilike strategiju na terenu.

Glup ti je argument.

edit: a evo ti i analogija. Zamisli set naučnika koji dizajniraju najbolji, najlakši, najljepši avion. Ali niti jedan od tih naučnika ne zna kako se prave avioni. Shvaćaš sada?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.