Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Samsung Galaxy S II ( 2 ) Software pomoc.

147 pregleda · 7 odgovora · otvorena 05.12.2012. u 16:12

Ovako pozdrav ljudi. Zelio bih da pitam da li mi neko moze pomoci. Znaci mobitel mi je samsung galaxy s2 , eh kako da na njega instaliram android od s3 , sve isto da mi znaci bude...

KO POMOGNE IMA PREMIUM....HVALA
Stani jel hoces android Jelly Bean ili hoces ove dodatke sto ima S3?
Ako hoces Jelly Bean root pa instaliraj neki recovery pa onda instaliras custom AOSP rom tima CM 10 ili neki drugi koji nadjes na
xda developers. A ako oces ono da ti je telefon otkljucan dok gledas u njega itd. onda isto treba da rutujes ja mislim i na xda ima neke aplikacije ne sve.

EDIT:
Evo sad mi pade na pamet prosto se nisam setio aplikacije. ROM Manager preko njega lepo flesnes recovery i u samoj aplikaciji imas listu romva koji su podrzani za tvoj fon. Posto imas izbor je veliki.
Naravno sve ovo podrazumeva da imas ROOTOVAN telefon.
Ali kada ROOTUJES fon gubis garanciju mada ako flesnes opet stock rom i izbrises recovery oni ne mogu da znaju da si ti menjao rom tako da ce garancija da ti vazi opet.
Cuj android od S3...
Koju veziju andorida ti trebas?

Ja imam S3 i prijatelj mi ima S2 i to ti je isti ku**c...
najbolje je da odes na ovaj forum http://www.xda-developers.com/ i potrazis svoj telefon i vidis koji su sve ROMovi dostupni za njega

ustvari ti hoces na svoj telefon da ubacis noviju verziju adroida,vjerovatno je to 4.2 verzija

naravno moras znati da fleshujes telefon,prvo ga moras rootati,skinuti ROM (naravno ako postoji takav za tvoj telefon) i onda pratis upute

uglavnom ovo je najbolja stranica za takve stvari

ako ovo nikada do sada nisi radio,procitaj vise puta,googlaj pa tek onda radi,nije ovo za svakoga...mozes pokvariti mobitel
Abu_Rahmany je napisao/la:
najbolje je da odes na ovaj forum http://www.xda-developers.com/ i potrazis svoj telefon i vidis koji su sve ROMovi dostupni za njega

ustvari ti hoces na svoj telefon da ubacis noviju verziju adroida,vjerovatno je to 4.2 verzija

naravno moras znati da fleshujes telefon,prvo ga moras rootati,skinuti ROM (naravno ako postoji takav za tvoj telefon) i onda pratis upute

uglavnom ovo je najbolja stranica za takve stvari

ako ovo nikada do sada nisi radio,procitaj vise puta,googlaj pa tek onda radi,nije ovo za svakoga...mozes pokvariti mobitel
Znas li mi ti objasnit il nesto slicno jer fkt prvi put radim a necu naravno mob da zajebem ! ocu znaci da mi menu sve znaci sve ko sa s3 samsunga da ja stavim na s2 , kontas
http://www.youtube.com/watch?v=tqObCL_Rcto

Eto, dobiješ sve "funkcije" od s3ice. Ja sam na svoj instalirao i radi odlično.
Koliko ja znam samsung je izbacio j.b za s2. Fino instaliras kies na komp, spojis mob usbom i skines te instaliras oficijalni update od strane samsunga. Nikakvi custom romovi i slicno.
TbOn3 je napisao/la:
Koliko ja znam samsung je izbacio j.b za s2. Fino instaliras kies na komp, spojis mob usbom i skines te instaliras oficijalni update od strane samsunga. Nikakvi custom romovi i slicno.
ako je izasao jelly bean onda uradi kako ovaj kaze

a ako hoces custom ROMove,imas to sve fino i detaljno objasnjeno na xda forumu,imas sve upute tamo,programe i sve sto ti treba

naravno treba da znas engelski a ovako napamet detaljno ti ne moze niko napisati,jer se moraju pratiti upute

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.