Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Okus nargile?

783 pregleda · 23 odgovora · otvorena 02.12.2012. u 21:24

Jedno pitanje za korisnike nargile hahah
Definitivno koji da uzmem kad budem isao sa jaranima?
Neki dan smo isli uzeli dva puta od jabuke i svidjeo nam se, pa bi da promjenimo eto pisite :D
Ne preporučujem da u samom početku probavaš neke mikseve, mislim da je bolje da ideš sa čistim okusima - a kad ti to malo dosadi onda miješaj :)

Probaj limun ako želiš nešto žestoko :D

Uostalom, http://www.nargila.ba :)
karaBATAK je napisao/la:
Ne preporučujem da u samom početku probavaš neke mikseve, mislim da je bolje da ideš sa čistim okusima - a kad ti to malo dosadi onda miješaj :)

Probaj limun ako želiš nešto žestoko :D

Uostalom, http://www.nargila.ba :)
Ma nije pocetak hehe al eto jabuku sam koristio :D
Isto kao da pitaš, koji broj patika nosite, da i ja uzmem -.-

Pa svako ima svoj okus :D Najbolje probaš sve :D
SsKull je napisao/la:
Ma nije pocetak hehe al eto jabuku sam koristio
Svejedno, stvarno preporučujem da prvo probaš sve čiste okuse koje želiš probati - pa onda mixeve. Općenito, mix je za iskusnije - osim ako ne želiš da ni sam ne znaš šta pušiš
Menta je jaka drama :)
Zhak je napisao/la:
Menta je jaka drama :)
+1

menta :D
umjesto vode neka ti bude rakija a gore umjesto jabuke weed nek ti stavi da vidiš nargila onda jest dobra
Ma smiksaj sve zivo, ko ga je*be, YOLO
Votka umjesto vode , a ukus Mentola .... Javi mi se ako preživiš :)
Sto ? Baci te da ne mozes da stojis na nogama ili ti bude muka jer ne znas pusiti
Zhak je napisao/la:
Sto ? Baci te da ne mozes da stojis na nogama ili ti bude muka jer ne znas pusiti
Udara ko Mike Tyson.

Generalno volim nešto sa malinom, višnjom... lubenicom... pa i kokos volim. Sad šta da se stavi zajedno to je druga priča, zavisi od raspoloženja haha. Jedna od najdražih kombinacija je malina-limun, a ni lubenica sa grožđem ili tako nečim nije loša uopšte :3

Ma i opet, svejedno mi je šta uzimam dok god sam sa rajom. Ako se nekome puši nešto slabije, to ću uzet. Ako se puši nešto jače, i to ću uzet. Samo nek se ima s nekim pričat

(btw, nekidan u librisu bio direktni prenos Barselone i Bešiktaša, košarka, koja milina )
Cloud je napisao/la:
Udara ko Mike Tyson.

Generalno volim nešto sa malinom, višnjom... lubenicom... pa i kokos volim. Sad šta da se stavi zajedno to je druga priča, zavisi od raspoloženja haha. Jedna od najdražih kombinacija je malina-limun, a ni lubenica sa grožđem ili tako nečim nije loša uopšte :3

Ma i opet, svejedno mi je šta uzimam dok god sam sa rajom. Ako se nekome puši nešto slabije, to ću uzet. Ako se puši nešto jače, i to ću uzet. Samo nek se ima s nekim pričat

(btw, nekidan u librisu bio direktni prenos Barselone i Bešiktaša, košarka, koja milina )
Cesto sam u Librisu :/ . Volio bih te upoznati.
Kao sto si reko' , dok je raje nargila nije ni bitna a o okusima ne treba raspravljati .
Zhak je napisao/la:
Kao sto si reko' , dok je raje nargila nije ni bitna a o okusima ne treba raspravljati .
Ha Ha Ha to to kad si sa rajom ne gledas ni okus ni nista samo daj :D
Zhak je napisao/la:
Sta mislis :P
Zhak je napisao/la:
20 Ljudi koji su postali nije glupost a tebi jest :D
edline ne dipr

uzmes jednu nargiulu mentu, a drugu lubenicu. 10KM ubijes se ko konj. Nemoj kombinovati, ako ce vas biti vise bolje uzmite 2 nargile a okuse ove gore sto sam naveo.

ne radi mi ludo aaaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.