Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Postavljanje melodije za zvono android

42 pregleda · 1 odgovor · otvorena 01.12.2012. u 18:01

Evo kako da postavite neku pesmu za alarm,notifikaciju,poruku,ringtone malopre sam se dosadjivo i provalio ima jos nacina ali ja ovo provalio posto sa drugim nemozete za alarm i notifikaciju postavit....
1.Uzmete neku pesmu ili izrezete dio pesme koju ocete da stavite za zvono,poruke,notifikacije...
2.Odete na http://audio.online-convert.com/convert-to-ogg i uploadujete tu pesmu
3.Kada ste uploadovali izaberete kvalitet zvuka zavisi jel ste uzeli neku pesmu kvalitetnog zvuka ili ne meni je bila 192/kbps i izabrao sam 192
4.Kliknete Convert file i sacekate ono ce samo je skinut
5.E sad prebacite je na SD Karticu i imate folder Ringtone ubacite tu pesmu u taj folder i onda idete u opcije za zvuk i nadjete pod ti imenom pesme tu pesmu i stavite...
6.Ako ocete za poruke ili notifikacije ili alarm potreban je Root Explorer.apk kad je instalirate kliknete gore na sredini ili u desnom cosku pise Mount R/W kliknete i treba da pise Mount R/O e sad idete na SD card preko tog explorera izaberete tu pesmu sto ste konvertovali u .ogg i copy onda se vratite do system/media/i ovde imate foldere ringtones,notification,message,alarm ubacite u zavistnosti za sta ocete pesmu udjete u folder i paste.
7.Restart telefon i pojavice se u settings/sound gde birate zvukove ta pesma...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.