Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 30 bodova

Facebook na mobitelu

265 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.12.2012. u 17:57

Pozdrav opet , sinoć sam stavio temu pa mi niko nije pomogao , ovako treba mi ovo napraviti

Mobitel "Nokia 300 Asha" skinuo sam aplikaciju koju mi je facebook ponudi kada sam ušao na m.facebook.com , ulogovao se ali opet ništa , ko pomogne ima 30 bodova , 1 km kredita i aplauz

MOLIM DA SE NE PROSIPATE K'O JUČER !
You can only get if you own an Android, Blackberry or iPhone device.
Facebook Messanger® this is the application available for Android, Blackberry and iPhone devices only till date by Facebook.
Users with this application have phone icon next to their name in chat box, telling us that they are online through mobile (using Facebook Messanger)

Ako nije android, onda nista.
NETRUM je napisao/la:
You can only get if you own an Android, Blackberry or iPhone device.
Facebook Messanger® this is the application available for Android, Blackberry and iPhone devices only till date by Facebook.
Users with this application have phone icon next to their name in chat box, telling us that they are online through mobile (using Facebook Messanger)

Ako nije android, onda nista.
Moj jaran ima Nokiu 6300 Classic i preko nje može
Ne mora biti android :P moras samo skinuti verziju facebooka za taj mobitel
Treba i meni to, mobitel je NOKIA N97.
Hvala unaprijed
NETRUM je napisao/la:
ne može , uđem preko ovog programa a isti ko kao i što ponudi m.facebook.com kad uđeš preko moba , uđem na profil sa mobitela odem na drugi profil piše da sam online kao sa kompa , pošaljem poruku piše da je sa moba , izađem iz ovog programa (ne izlogujem se ! ) piše da sam offline nikako neće da piše da mi pošalju poruku na mob , ako imaš ti to javi mi se na pm da nešto uslikaš
NETRUM je napisao/la:
Evo ja sam skinuo istu aplikaciju za svoj mob.
pa mi pise:
"This aplication is not from a trusted supplier" ?
Izvini mufko sto upadam u temu, ali i mene ovo zanima
Skini ebuddy ili neku sličnu aplikaciju da te postavi kao online
recimo

nimbuzz mobile
ebuddy
mChat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.