Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 30 bodova

Facebook mobile

266 pregleda · 18 odgovora · otvorena 30.11.2012. u 19:05

Pozdrav, zna li neko kako da napravim da kada sam offline tj. nisam na kompu da piše

ko mi pomogne ima 30 boba

kredita imam !
To se pojavljuje ljudima kada se ti ulogujes par puta preko nekog telefona na facebook
Skineš aplikaciju za mobitel i onda sihronizuješ FB sa mobitelom pri otvaranju aplikacije ....
Mislim da to može samo na android mobitelima. Automatski kada si offline na kompjuter , dolazit će ti poruke na mobitel
HeadacheR je napisao/la:
Mislim da to može samo na android mobitelima. Automatski kada si offline na kompjuter , dolazit će ti poruke na mobitel
ja imam windows phone i stizu mi opet poruke cim imam internet konekciju na telefonu
HeadacheR je napisao/la:
moj haver ima nokiu , neka krntija nema wifi a može mu ovako biti
Moras imati npr. iOS ili Adnroid i kada se logujes na fb na nekom wirelesu imas mogucnost da skines tu aplikaciju ,ako ti je Iphone mozes i u Appstore -u bez da ides online ,tako ima i za android ja mislim .

Probaj updatovat profil postavke tako sto stavis broj mobitela koji ti je etc.
mFd je napisao/la:
moj haver ima nokiu , neka krntija nema wifi a može mu ovako biti
Onda može na svakom (to nisam bio siguran) , znači kada si offline na kompjuteru , dolazit će ti na mobitel poruke (ali moraš se ulogovat par puta na facebook)
HeadacheR je napisao/la:
Onda može na svakom (to nisam bio siguran) , znači kada si offline na kompjuteru , dolazit će ti na mobitel poruke (ali moraš se ulogovat par puta na facebook)
ne moze na svakom !!
Ja sam pokusavao.. Treba ti aplikacija i moras biti konektovan na wifi da bi ti to stojalo !!

edit: moj jaran nema telefona i to mu stoji, zato sto je ulazio na Fb preko drugih telefona, pa mu valjda nekako ostalo !!

gamer95 objasnio !
Moras skinuti messenger na faceu i sinkronizirati se preko mobitela i dok je god mobitel u dometu W-lan-a obavjesti i poruke ce ti dolazit na mobitel uz vibraciju ili odredjenu melodiju, a ako si izvan dometa bezicne mreze neces nista dobit :)
gamer95 je napisao/la:
Moras skinuti messenger na faceu i sinkronizirati se preko mobitela i dok je god mobitel u dometu W-lan-a obavjesti i poruke ce ti dolazit na mobitel uz vibraciju ili odredjenu melodiju, a ako si izvan dometa bezicne mreze neces nista dobit
ja nemam wifi nokia 300 asha , ali moj jaran ima nokiu 6700 nema wifi , ne vuče mu kredit ali mu to stoji samo preko ovog telefona je ulazio
Koliko ja znm , to je dostupno samo korisnicima Androida , dodje ti u obliku obicne poruke.
Nravano korisnicima Androida koji imaju Fb aplikaciju i koji imaju pristup internetu , ali netrosi kr.

-Mislim u mene je android pa

(Sorry , ty sto si me ispravio , jbg i ja grijesim )
djkendy90 je napisao/la:
Koliko ja znm , to je dostupno samo korisnicima Androida , dodje ti u obliku obicne poruke.
Nravano korisnicima Androida koji imaju Fb aplikaciju i koji imaju pristup internetu , ali netrosi kr.

-Mislim u mene je android pa

(Sorry , ty sto si me ispravio , jbg i ja grijesim )
je*em mu dan jesi li čorav vidiš li da sam napisao , da ovaj moj jaran ima nokiu 6700 nema wifi nema skoro ništa ali ušao 1 preko telefona na facebook i otad mu pokazuje kad je offline sa kompa
Jednostavno se nemoj izlogovat sa messengera i to je to.
Provjereno
DUBSTEP je napisao/la:
Jednostavno se nemoj izlogovat sa messengera i to je to.
Provjereno
sa kojeg mesenđera ? jel ovo sa kompa da se izlogujem ?
mFd je napisao/la:
sa kojeg mesenđera ? jel ovo sa kompa da se izlogujem ?
Ojj izvini.
Kad se ulogujes na fb na mobitelu nemoj ici log out
Ako to ne bude radilo onda skini fb messenger s marketa i kad se logujes nemoj se izlogovat.
DUBSTEP je napisao/la:
Ojj izvini.
Kad se ulogujes na fb na mobitelu nemoj ici log out
Ako to ne bude radilo onda skini fb messenger s marketa i kad se logujes nemoj se izlogovat.
Čovječe on hoće da mu prikazuje a ne da mu ne prikazuje. Zar je toliko teško pročitati temu?
mFd je napisao/la:
ja nemam wifi nokia 300 asha , ali moj jaran ima nokiu 6700 nema wifi , ne vuče mu kredit ali mu to stoji samo preko ovog telefona je ulazio
koliko ja znam moze preko mobitela koji nemaju w-lan ulazit na verziju FB-a bez slika, al to nije ovaj za koji lik pita, to je onaj pravi kao na kompu chat za android, ispravite me ako grjesim al ja mslim da je tako :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.