Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Roccat Kone + Desni click

124 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.11.2012. u 02:10

Dakle ljudi imam problem desni click mi je malo ulegnut i ne znam kako da ga vratim isto kao da je spao sa lezaja ako se tako moze nazvati moze li se to nekako namjestiti ili sam ga uspjeo sjebat?

unaprijed hvala pozz
otvori mis i pogledaj iznutra, nadaj se da nisi nesto slomio..
A ne znam ga otvorit drug moram mu "sape" takozvane otkinut pa ispod njih su dva sarafa pa onda tek odnijet cu radije nekome ko zna
Moguce da ti je pukla poluga koja se nalazi ispod klika koja vrsi funkciju klik. Ako skines glidere ( sape ) ispod bice ih jako tesko vratiti jer su zalijepljene radio sam to na XAi-u i zajebo glidere tako da ih ne mogu vise zalijepit kao sto su bili. Moram kupit nove..
Sauronnnn je napisao/la:
A ne znam ga otvorit drug moram mu "sape" takozvane otkinut pa ispod njih su dva sarafa pa onda tek odnijet cu radije nekome ko zna
VEDOOOOOOOO, djesi bolan behko je :)

Slusaj pukla ti je poluga koja drzi daj klik 100 %, morat ces glidere skinuti da bi ga otvorio a mozes i u plus odnijet pa da ti oni naprave jbg jer ti ne pije vode ako je slomljeno a ti ga otvoris.Odes dole nek ti naprave nece ti 10 KM uzeti i odmah glidere nove uzmi jer ti nece biti to to kad ih vratis :)
AhmedSa je napisao/la:
VEDOOOOOOOO, djesi bolan behko je :)

Slusaj pukla ti je poluga koja drzi daj klik 100 %, morat ces glidere skinuti da bi ga otvorio a mozes i u plus odnijet pa da ti oni naprave jbg jer ti ne pije vode ako je slomljeno a ti ga otvoris.Odes dole nek ti naprave nece ti 10 KM uzeti i odmah glidere nove uzmi jer ti nece biti to to kad ih vratis :)
oo beljulji , pa gdje se kupuju glideri ? isto u plusu ? valjda ce znati napraviti polugu jbg nije jeftin mis..
Sauronnnn je napisao/la:
oo beljulji , pa gdje se kupuju glideri ? isto u plusu ? valjda ce znati napraviti polugu jbg nije jeftin mis..
ahhahahha

Imas brate u plusu tj trebalo bi da ima, jer sam ja uzimo za onaj svoj deathadder sto mi je Amer prodo dole, jest da je davno bilo ali ima i sad :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.