Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

E-bay

136 pregleda · 10 odgovora · otvorena 29.11.2012. u 12:08

Sa shipingom ti dodje sve 28 KM, mogu ti ja naruciti ali moras prvo uplatiti pare na karticu.Mozemo se naci ili nesto :)
14.49 USD = 21.8287 BAM

Value Converter

Ja sam tu samo da konvertujem

vidi nisam te citiro
FZL je napisao/la:
Imaš metar ovih na piku, potraži malo
Cloud je napisao/la:
Imaš metar ovih na piku, potraži malo
Ma gledo sam, neda mi se po posti hodat tamo vamo
FZL je napisao/la:
Ma gledo sam, neda mi se po posti hodat tamo vamo
A dalo bi ti se da se neko drugi za tebe pegla sa ebayem i paypalom ? Fino na pik odes, imas dosta provjerenih prodavaca, neka ti posalje obicnom postom - placanje pouzecem. To znaci da kada ti postar donese paket ti njemu pare i to je to. Ako je veci paket postar ne nosi na adresu nego dobijes obavijest da je stigao paket za tebe, odes u postu, platis i to je to. Veoma jednostavno i bezbolno.
IceWolf je napisao/la:
A dalo bi ti se da se neko drugi za tebe pegla sa ebayem i paypalom ? Fino na pik odes, imas dosta provjerenih prodavaca, neka ti posalje obicnom postom - placanje pouzecem. To znaci da kada ti postar donese paket ti njemu pare i to je to. Ako je veci paket postar ne nosi na adresu nego dobijes obavijest da je stigao paket za tebe, odes u postu, platis i to je to. Veoma jednostavno i bezbolno.
slazem se lik bi 60% moro ic u drugi grad po tu masku da je preuzme a na piku ljudi posalju postom i donesu ti robu do kucnog praga, nemozes se zajebat nikako i placas tek kad ti da paketic u ruke...manje rizicno od e-baya ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.