Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kreditna kartica pitanje

136 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.11.2012. u 20:42

Zdravo , da li maloljetnik moze izvaditi kreditnu karticu neku koja je kompaktibilna saPayPalom.Hvala unaprijed !
Ne, sto ne bi izvadio ziro racun i povezo ga sa PayPalom zbog verifikacije, ne treba ti kreditna

btw ne mozes ni paypal otvoriti ako si maloljetan, tj mozes otvoriti ali kad ti budu blokirali trazit ce ti kopiju licne pasosa..
Ne.
Semirn je napisao/la:
Ne, sto ne bi izvadio ziro racun i povezo ga sa PayPalom zbog verifikacije, ne treba ti kreditna

btw ne mozes ni paypal otvoriti ako si maloljetan, tj mozes otvoriti ali kad ti budu blokirali trazit ce ti kopiju licne pasosa..
To je moguće samo za jače zemlje to kod nas još uvijek ne može. Sjećaš se kada si meni ovo govorio prije cca 3 godine na msnu i nije moglo morao sam vizu vaditi.
imas onu visa elektron, al' moras otici sa starateljom u banku.
(16 god moras imat)
Šta će ti kreditna kartica? Debitna ti je idealna za PayPal.
kreditna kartica - za one koji imaju stalna primanja bla bla, sa kojom mozes otici u limit/minus.

debitna kartica - mozes je izvadit', ja sam je upravo danas podigao i uvezao, doduse ja sam punoljetan .. odes u banku, ponesi cips pbr3, vjerovatno rodni list jer nemas licnu i dobit ces od njih papire da ispunis sa svojim podacima i tjt.. cekas karticu oko 7 dana da ti je posalju
BURAZ NE MOZES KREDITNU KARTICU, ALI MOZES ZIRO RACUN ( KAO STO JE KOLEGA REKAO )

P0Z

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.