Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Potrebno ime filma ?

121 pregled · 2 odgovora · otvorena 27.11.2012. u 16:52

E sad vako, znaci taj film je bio par puta na OBN i ako mozda neko zna naziv njegov.

Znaci prvo, tom covjeku on je genral ili komandir dodju mu na vrata da mu ponude jedan posao. Njegov posao je da bude poput jednog ruskog mafijasa jer je njegova faca nalik njemu. Sad njega tamo na sibir ili vec gdje salje na obuke njega tamo sve iskusavaju da zapamti svaki detalj i sve. On se priblizi njima tamo jedno se vrijeme pravi da je on(taj mafijas) al na kraju se njih dvojica sastanu u borbi i taj pravi mafijas umre. Na kraju filma ta tajna agencija mu lazira smrt, i odrzi ceremoniju,a on cita novine u francuskoj :)
EDIT: uh sry, nije, nisam ja cito do kraja, jer ima film to sto si napisao do pola poklapa se sa tim..

EDIT: Joj brate kako nije kad jest, gledao sam i ja taj film, sad cu ti poslat, joj sto me napravi glupim xD, nisam reko da glumi Bruce Willis, nego imaju dva filma koji se zovu Sakal, u jednom od ta dva filma glumi Bruce, a taj drugi film je to sto ti trazis...

EDIT: Joj ti trazis samo ime, ja ti trazio tamo po filmoviziji trazio film lol HAHAHAH

Ime filma: "Zadatak: Uhvatite Sakala" ( The Assignment )

Ja sam ti trazio i po YT trailer il nesto al nema nista al eto barem imas ime filma kao sto si trazio...

Post dobio aplauz od KillaOR

Elmedin je napisao/la:
EDIT: uh sry, nije, nisam ja cito do kraja, jer ima film to sto si napisao do pola poklapa se sa tim..

EDIT: Joj brate kako nije kad jest, gledao sam i ja taj film, sad cu ti poslat, joj sto me napravi glupim xD, nisam reko da glumi Bruce Willis, nego imaju dva filma koji se zovu Sakal, u jednom od ta dva filma glumi Bruce, a taj drugi film je to sto ti trazis...

EDIT: Joj ti trazis samo ime, ja ti trazio tamo po filmoviziji trazio film lol HAHAHAH

Ime filma: "Zadatak: Uhvatite Sakala" ( The Assignment )

Ja sam ti trazio i po YT trailer il nesto al nema nista al eto barem imas ime filma kao sto si trazio...
nije, glumi potpuno nepoznat glumac :$

Ty, to je to ;)
http://www.imdb.com/title/tt0118647/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.