Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

LoL error

106 pregleda · 8 odgovora · otvorena 26.11.2012. u 16:15

pozz gameri...

evo danas sam skino LoL , installiro i patchovo sve normala, ali kada ukucam usarname i password izbaci mi ovo : Invalid username or password combination. Please try again.

Restartovo ruter,comp nista...

Molio bih sve one koji znaju rijesiti ovaj problem da se jave.

Unaprijed hvala.
Da ti nije account na Eastu, a ti se prijavljuješ preko Westa (ili obrnuto) ?
pa nisi fino ukucao username il password.. nema to nikakve veze sa ruterom.. il mozda si napravio na westu a logujes se na eastu
exampLe_ je napisao/la:
Da ti nije account na Eastu, a ti se prijavljuješ preko Westa (ili obrnuto) ?
Account kada ulazim u igru je na eu west, a na forumu pri registraciji mi nije trazilo koji region...

EDIT : hejl 2 put acc pravio 2 put password mjenjo nista...
Freak0ut je napisao/la:
Account kada ulazim u igru je na eu west, a na forumu pri registraciji mi nije trazilo koji region...

Naravno da nije tražio, jer pri dnu si imao da biraš, a ako nisi ništa dirao onda si registrovao account na Eastu .

Post dobio aplauz od e_mouse

exampLe_ je napisao/la:
Naravno da nije tražio, jer pri dnu si imao da biraš, a ako nisi ništa dirao onda si registrovao account na Eastu ;).
ej nisam to primjetio probacu javim ako bude radilo :)
pa jedino ti je to onda da si se reg na Eastu a prijavljujes se na West pogledaj
Freak0ut je napisao/la:

Dolje ti ima da odabereš, piše Region: "Izaberi bla bla", jer ti je vjerovatno stavilo EUNE automatski. Tako da jedino možeš registrirati novi account, ili igrati na EUNE.
et radi sad sve normala hvala vam svime, molio bih admina da opali exampLe-u aplauz jer je odgovorio u roku od 20 sec xD

Lock

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.