POZDRAV, JAVLJAM SE iz zemlje hleba eheh ja mogu reci samo na ovom forumu ono sto se dogadja da to nije istina, ova moderatorska propaganda da to nije istina. pa pitanje je tu da se zapitamo, pitajmo se i preispitno upitajmo , ko medi nedim il almedim, il ko namedi? iksan il eran? to je nejasno i ludo na krajnje.. PA NIJE ISTINA... kao sto stara poslovica kaze, uzimam kesu uzimam papir, okrenem se, ono hljeb u siru hehehe il lepina u dzemu xD topao grah otkuhao se a najjaci nema ga ludjeg, PA JEBOTE BOG LUD JE IKS
ja kad ga zaludim najjaci je, znate vi kaka je meni pomoc potrebla, duzan sam ja vama da budem duznik hehe ovo nije samo prica ovo je istinito ispricana prica da se cini istinita ali to nije istina jer je ovaj svijet propaganda u lazi to nije istina hehehh uzmi hljeba i jedi bratewwwwwwww
LJEBAC NA RERNIIIIIIIII ZA SIROTINJUUUUUUUU EHEEHHEHE
BRAVO EVO TI HLJEB
ja kad ga zaludim najjaci je, znate vi kaka je meni pomoc potrebla, duzan sam ja vama da budem duznik hehe ovo nije samo prica ovo je istinito ispricana prica da se cini istinita ali to nije istina jer je ovaj svijet propaganda u lazi to nije istina hehehh uzmi hljeba i jedi bratewwwwwwww
LJEBAC NA RERNIIIIIIIII ZA SIROTINJUUUUUUUU EHEEHHEHE
BRAVO EVO TI HLJEB