Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FF - odsjek za anglitistiku - pitanje ?

139 pregleda · 4 odgovora · otvorena 24.11.2012. u 13:24

Ovako, završna sam godine srednje tehničke škole i naravno htio bih upisati neki faks. Engleski mi ide prilično dobro, pa sam i mislio upisati anglistiku. Ima l' neko da već studira da mi malo pojasni neke stvari? Ima l' prijemni, i ako ima od čega se sastoji, koliko primaju redovnih studenata, i kakav je tak fakultet u suštini ? Eto ako ima iko, nek me malo uputi :)
Ja ću isto taj smjer ^^
Prošle godine su čini mi se od 18 primili 16 učenika. Na prijemnom su bili bosanski, engleski i historija/filozofija. Nešto sam čitao da su ukinuli prijemne ispite ali nisam siguran. Ugl. ne bude veliki odaziv na ovaj smjer tako da imaš dobre šanse xD
Što se tiče samog faksa, to sve zavisi šta odabereš da slušaš. Cheers
koliko sam ja upoznat nema prijemni na FF uopste,ni na jednom smjeru,a ove godine je primljeno 30-ak redovnih ....al iz prica svoji prijatelja znam da su engleska knjizevnost i historija 2 najteza predmeta(bolna tacka svih studenata):D...a mora se ucit kao i na svakom faksu jbg
MAND4 je napisao/la:
Ja ću isto taj smjer ^^
Prošle godine su čini mi se od 18 primili 16 učenika. Na prijemnom su bili bosanski, engleski i historija/filozofija. Nešto sam čitao da su ukinuli prijemne ispite ali nisam siguran. Ugl. ne bude veliki odaziv na ovaj smjer tako da imaš dobre šanse xD
Što se tiče samog faksa, to sve zavisi šta odabereš da slušaš. Cheers :)
Haj pa nek nam je sa srećom, pa da se aBd upišemo . Uhh još ako ne bude prijemni .. :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.