Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO i vi!

400 pregleda · 14 odgovora · otvorena 19.11.2012. u 22:05

Pozdrav, otvorio sam ovu temu da cujem vase trenutno misljenje o igri(CSGO), da li je igrate/ako ne da li planirate da pocnete, sta vam se svidja a sta ne? Koji je vas omiljeni tim/igrac i td.. Napisite neki fin post :D

Evo da krenem od sebe..

CS:GO igram od izlaska, razlika izmedju 1.6 i CSGO je velika pocevsi od pucanja pa sve do najsitnijih detalja. Pucanje se vecinom bazira na TAP TAP 1/2 metka dok u 1.6 mozete sprayati lakse(naravno ne kazem da se u csgo ne moze spray ali je teze ubiti). Jedna od mana CSGOa jeste to da zahtjeva "savremeniji" racunar, nije kao 1.6 da igrate sa Pentium 3 i vi zadovoljni :D. Moze se i csgo igrati sa 30 fps ali je vrlo tesko, tako da za one koji zele da poboljsaju skill nema sanse.. ako ste public igrac onda vam je 30 fps ok.
Svidja mi se sto su pokusali da napave neku novu igricu baziranu na 1.6 i istog cilja, neki pljuju CSGO a neki ne, svemu dodje kraj pa tako i 1.6ici.
Na pocetku mi se nije svidjao "molotov" ali nakon apdejta sada je mnogo bolje napravljeno tako da je suludo trositi pare na molotov. Takodje su popravili i pare kada sejvate pusku, tako da ne dobijete mnogo para a ne kao ranije sto je bilo sacuvas pusku i opet dobijete para da mozete kupiti jos jednu.
Omiljeni tim mi je Ninjas in Pyjamas, dobar tim sa mix igracima iz CS1.6 i CSS sto je donekle i mala prednost sto se tice znanja mapa jer su one bazirane na CSS ali po meni su mnogo bolji CS1.6 igraci sto se tice skila. Omiljeni igrac Robin "Fifflaren" Johansson igraca NiP-a.
Takodje svidja mi se sto je igra nova i svi imaju priliku da se pokazu(pocinjemo svi sa istog levela) jer u 1.6 i ako su bili neki novi igraci dobrog skilla nisu imali priliku da se pokazu poslednje 1/2 godine..
Nadam se da ce igra kroz par apdejta biti jos bolja i da ce smanjiti potrebe za igru kako bi i oni sa losijim racunarima mogli da igraju sa boljim FPSom.

Trenutne apdejte igre mozete pogledati na linkovima ispod:
- http://www.hltv.org/news/9527-csgo-update-with-molotov-changes
- http://www.hltv.org/news/9210-csgo-matchmaking-update-arrives
- http://www.hltv.org/news/9223-new-csgo-patch-released
- http://www.hltv.org/news/9095-valve-hope-to-ship-new-update-today
- http://www.hltv.org/news/9102-new-update-hits-csgo
- http://www.hltv.org/news/9180-match-making-update-confirmed

Eto, da cujem vas :D
Igra je potpuno razocarenje i jedina dobra stvar je sto nema skrola tacnije ima ga ali je znatno usporen...Ostalo je gola voda kratko i jasno...
Ovde ima ljudi koji kazu da ne valja ono kada je bila free svi na gamersu pisu ne valja kur**. Mene je igrica odusevila ! ali nemam je vise
milan1101 je napisao/la:
Igra je potpuno razocarenje i jedina dobra stvar je sto nema skrola tacnije ima ga ali je znatno usporen...Ostalo je gola voda kratko i jasno...
igra je hajmo reci jedan od vecih hitova ,cak su svi COD4 pro igraci odlucili preci na CSGO a ne na MW3 ili pak BO2 koji ce imati promod , ja u tvojoj recenici mozda vidim malo zalosti jer CS 1.6 konacno pocinje gubiti pristalice ,ali da je trajo dosta stoji :) i da je jedna od najbolji fps teamplay igara ikad :)
Meni je PC stigao u pravi čas  Čekao sam dugo da izađe CSP 1.09 verzija, ali vidim ništa od toga i bacim se na izučavanje CS:GO-a, kojeg sam do tad hejto. Načito sam se svega i svačega, nagledo svega i svačega, klipova, streamova, da bih onda odlučio da kupim CS:GO i baš tad dođe i CS:GO steam free weekend, eto baš u pravi čas, da iskusim. Tad sam se oduševio i bez razmišljanja uplatio za 5 giftova, dok je ona akcija, ali pare nisu legle na vrijeme, pa smo dobili samo 3 

Ne može se reći da je igra perfektna, ali mislim da se kreće u pravom pravcu. Ispočetka sam mislio da ne slušaju igrače i komjuniti, ali nakon što sam vidio da su bili u Parizu, ne sumnjam ni sekunde u njih. Pokupili su utiske šta treba uraditi, vratili se u Ameriku i uradili update sa molotovima i moneysistemom. Što se tiče mapa prejako su uradili nuke i mirage, a ostale mogu bolje, ali nije to primarno. Jedva čekam tuscan, koji rade 

Volio bih da još dodaju prigušivač za emku i inferno malo bolje urade, upropastili su mi najdražu mapu...

Žao mi je što rijetki imaju mogućnost da igraju igru, pa mi počesto bude mrsko ući da igram, ali vjerujem da će se to vremenom promijeniti.

Navijam za Absolute Legends (pita, pronax, zneel, rdl, lidde), a dragi su mi i WW, ne znam zašto 
Sto se tice cs go u samoj igrici bi izbacio to cs jer stvarnooo je :(
Igra barem po meni vuce na CoD ili tako te neke slicne igrice i ne zasluzuje naziv da se zove Counter Strike (cs )
A to sto kazes da cs 1.6 (umire ) sta si vec napisao on nikada nece umreti dok ima nas old skul igraca i ne prodanih dusa ...toliko od mene ugl svako ima svoje misljenje baji paji :)
milane ne seri po igri jedini ti imas "negativno misljenje" , igra je fino uradjena a i updatei su stalni tako da ce biti sve bolja i bolja :) nadam se jos boljoj varijanti cs go-a a ovi sto seru po igri kada je bila f2p nisu se skidali sa servera :)
Csgo nikad nece biti igrana igrica kao 1.6 zbog toga sto zahtijeva bolji komp...svaki muto moze igrat 1.6 
Vendetta je napisao/la:
Csgo nikad nece biti igrana igrica kao 1.6 zbog toga sto zahtijeva bolji komp...svaki muto moze igrat 1.6 :D
Ako si procitao temu onda si vidio da sam napisao da ce kroz par apdejta doci i onaj za fps..
Sauronnnn je napisao/la:
milane ne seri po igri jedini ti imas "negativno misljenje" , igra je fino uradjena a i updatei su stalni tako da ce biti sve bolja i bolja :) nadam se jos boljoj varijanti cs go-a a ovi sto seru po igri kada je bila f2p nisu se skidali sa servera :)
Ja imam jedino negativno misljenje?Zasto je gamers.ba server prazan vec mjesecima?Zasto je 90% servera prazno kad ih trazis na internetu ??? Bio sam i na gamers.ba serveru jednom dok sam uhvatio 15 igraca i njih jedno 10 je izjavilo razocarenje takodje sam bio na serverima iz Srbije takodje veliko razocarenje tako da...
milan1101 je napisao/la:
Ja imam jedino negativno misljenje?Zasto je gamers.ba server prazan vec mjesecima?Zasto je 90% servera prazno kad ih trazis na internetu  Bio sam i na gamers.ba serveru jednom dok sam uhvatio 15 igraca i njih jedno 10 je izjavilo razocarenje takodje sam bio na serverima iz Srbije takodje veliko razocarenje tako da...
I tvoj IQ je veliko razočarenje..

Post dobio šamar od b0k1

milan1101 je napisao/la:
Ja imam jedino negativno misljenje?Zasto je gamers.ba server prazan vec mjesecima?Zasto je 90% servera prazno kad ih trazis na internetu ??? Bio sam i na gamers.ba serveru jednom dok sam uhvatio 15 igraca i njih jedno 10 je izjavilo razocarenje takodje sam bio na serverima iz Srbije takodje veliko razocarenje tako da...
Razocarenje ljudima koji nemaju kompjuter za to. Ako pak imaju onda je razocarenje jer je CS:GO slicniji Source-u.

Pa ce 1.6 da okrivi CS:GO kako je slican Source-u jer ga mrzi da krene ispocetka da razvija skill. To je nas mentalitet. Zasto bih ponovo poceo da igram igricu kad sam u 1.6 bio "Ultra Mega Giga Pro".

E sada kad je tu konkurencija tipa COD4, COD MW3, COD BO, CS:S , CS 1.6 igraci onda je igrica sranje.

:)
DEJCHON1 je napisao/la:
Ako si procitao temu onda si vidio da sam napisao da ce kroz par apdejta doci i onaj za fps..
Nisam se ja nista zalio, sve sam ja fino procitao...Ali cinjenica je opet da nikad nece biti igrana kao cs 1.6...mogu apdejtat sta hoce 
Samo jedna stvar, CS 1.6 ne umire uopste, prestao se igrati na turnirima sto jest jest, GO je zauzeo scenu, al sto se tice online igranja CS 1.6 je besmrtan.. 1.6 ce se igrati jos koju godinu a sa GO ce biti ista situacija kao sa CSS, igrace se na netu ali u manjim kolicinama...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.