Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kupiranje usiju kod psa !

170 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.11.2012. u 10:03

Jutro raja..

Evo citam vec 2-3 dana po nekim sajtovima na netu i forumima, gdje i kako kupirati psu usi. Rijec je o Pit Bull-u. Kupio sam pita prije mozda 3 mjeseca ( nepuna, okotio se 27 avgusta ), i raja mi vec govori da je vrijeme za kupiranje. Ali ja iskreno ne znam gdje mogu to obaviti. Posto je valjda uveden ili je predlozen zakon za kupiranje usiju, navodno da to veterinari ne rade, kao mogu izgubiti licenu.. Znate li vi da li je to dozvoljeno ili ne, jer jedni pricaju jednu pricu a drugi drugu?!
- Gdje to mogu obaviti u gradu, i ko to najbolje zna ?
- I koliko se cijene otprilike krecu ?!

Ovdje sam postavio temu, jer znam da bar neko ima psa i da vodi racuna o njemu :)

Znam da ovo nema nikakve veze sa gejmingom, ali molim spamere da zaobiđu temu.
Moj rođak je prije par dana kupirao uši svom psu kod veterinara.
Mislim da je zakonom zabranjeno odstranjivanje repa i kupiranje usiju,jedino nesto na crnjaga a sigurno toga ima i strogo pazi to iskustvo veterinara nemoze popraviti posle xD
boT_ je napisao/la:
Mislim da je zakonom zabranjeno odstranjivanje repa i kupiranje usiju,jedino nesto na crnjaga a sigurno toga ima i strogo pazi to iskustvo veterinara nemoze popraviti posle xD
Pa zato i trazim nekog ko je strucan za kupiranje, upravo zbog toga sto ne mozes posle popraviti. :D
Valjda se kaže "kupiti" a ne "kupirati". 

Btw. koji qrac oćeš da kupuješ psu uši? Zar ih nije dobio fabrički? 
Seksanna je napisao/la:

glup si krut si trut si kao prut si za muda me povuci lud si ako mislis da u top10 ces uci.Moja kuja ne nosi brus i dok mi ga pusi ona uziva ziva riba susi in ma jacuzzi pussy jussy BA.

Post dobio šamar od KillaOR

Seksanna je napisao/la:

Osamari se sam , prije nego sto te neko nije 8-)

-Covjek je rekao da nece spammere , te da zaobilaze na sirem krugu.

Druze,cuo sam da je kupiranje zakonom zabranjeno , ali se moze naci naravno za odredjenu cijenu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.