Pozdrav raja, zelio sam vas pitati da li neko od vas zna gdje se moze pogledati ovaj film, veliki sam fan, znam da je film tek danas izasao...
Diskusija
Twilight Breaking Dawn part 2 ?
119 pregleda · 3 odgovora · otvorena 16.11.2012. u 18:26
Moze se pogledati u kinima 
Ali ne bez sale sad, qme film je izasao danas u kina, rip ce ti biti up za 2-3 dana na piratebay-u za download sa qualitiem 0, a za blu-rey ces pricekati nekoliko mjesec.
Ako si bas toliki fan, trebu pod ruku i put kina, nece ti nista biti, a i ovako podrzavas movie industry

Ali ne bez sale sad, qme film je izasao danas u kina, rip ce ti biti up za 2-3 dana na piratebay-u za download sa qualitiem 0, a za blu-rey ces pricekati nekoliko mjesec.
Ako si bas toliki fan, trebu pod ruku i put kina, nece ti nista biti, a i ovako podrzavas movie industry
Da ti pravo kazem ... neces nigdje bas nigdje nac znaci tek je danas u KINIMA , a za par dana ces je vjerojatno moc nac na piratesu u tetris verziji a za normalu ces se boga mi nacekat ! so GL !
Brate bila premijera sa srijede na četvrtak, a imas skoro svaki dan u kinima. Tj. Cinema city.
Ja sam trebo ici na premieru al vamo nesto iskrslo. Tako da cu pokupiti onaj vaucer i otici pogledati ko covjek .
Ja ti preporucujem da odes u kino sta ces izletiti 15 marki 2 karte gore se zavalis sa djevojkom u ona sjedista za parove to ti je 2 km dodatno i uzivasss
Ja sam trebo ici na premieru al vamo nesto iskrslo. Tako da cu pokupiti onaj vaucer i otici pogledati ko covjek .
Ja ti preporucujem da odes u kino sta ces izletiti 15 marki 2 karte gore se zavalis sa djevojkom u ona sjedista za parove to ti je 2 km dodatno i uzivasss
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.