Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 70 bodova

Old file recovery

189 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.11.2012. u 13:37

Tema sve kaze.

Formatiro sam komp jedan, te sam pobriso mali milion slika i programa i vaznih podataka.

Kako vratiti nakon formatiranja ? Probo sam sa nekim programom Recuva ali traje vječnost i ne vrati skoro ništa.

Ima neko bolji prijedlog ?? Evo bodovi 
Šta god probao, nećeš imati neke rezultate. Koliko znam, takvo nešto je neostvarivo.
PinkyBa je napisao/la:
Šta god probao, nećeš imati neke rezultate. Koliko znam, takvo nešto je neostvarivo.
Ostvarivo je , radio sam ranije ali se ne sjecam naziva programa.
Uglavnom vrati sve podatke samo nazivi ne budu tačni al sve vrati.
Sa recuva sam uspio vratiti slike.. al ne sve.. tako da mi treba neki program koji ima deep scan da to sve vrati, sto posto je moguce jer sam radio ranije.
NightWalker je napisao/la:
Sa recuva sam uspio vratiti slike.. al ne sve.. tako da mi treba neki program koji ima deep scan da to sve vrati, sto posto je moguce jer sam radio ranije.
Malo sam Google-ao i našao nekoliko topica gdje ljudima treba isto što i tebi. Možda ti pomogne.

Click

Samo ukucaj "Recover files after format" na Google. Prvi link je na Youtube. Ovaj što sam ti dao je drugi.
Probaj i sretno!
NightWalker je napisao/la:
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.