Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Đonovi/Švercovi za testove

372 pregleda · 20 odgovora · otvorena 14.11.2012. u 17:41

Najbolje mjesto za švercove u školi na testu, da ga sakrijem, a da nije ofiirno, prije je bilo u pernici ali nastavnici skontaju, pored klupe i to skontaju, imali još ti finti ?
U glavi! I ove teme su zabranjene. Just sayin'

EDIT: Odgovorio sam ti gdje je najbolje, sta je problem?

EDIT2: Mozes li vLex skinuti ovo onda gore sto pise pravila, jer pravila ta ne vaze, a i ide mi na ku**c?
Imer je napisao/la:
U glavi! I ove teme su zabranjene. Just sayin' :D

EDIT: Odgovorio sam ti gdje je najbolje, sta je problem?

EDIT2: Mozes li vLex skinuti ovo onda gore sto pise pravila, jer pravila ta ne vaze, a i ide mi na ku**c?
Ako znaš reci, ako ne, nepiši bezveze :S
isprintas najmanjim formatom u wordu tekst i stavis u hemijsku

oko ovoga providnog dela i mozes citati a ne mogu te skontati nikako , celu osnovnu skolu sam sa tim prolazio, dok je u srednjoj bila zajebancija, mogao sam komotno 5 knjiga otvorit (zadnja klupa se podrazumeva)
tareq98 je napisao/la:
Ako znaš reci, ako ne, nepiši bezveze :S
u rukav turi i dobis 3
ako ti je nastavnica, trpaj u gace nece te pregledat 100%
Patike majka , napises na patike :D
Uzmeš neku flašu od soka npr. Fantu, uzmeš onu naljepnicu, skeniraš je, prebrišeš one sastojke i ostalo, odkucaš taj text, i ponovo insprintaš =)
Obuces duksericu i ubacis unutra, da ti papir dodje na mjesto stomaka (oko pupka), te ostavis duksu otkopcanu do pola negdje, sad kad radis test, samo se nagnes malo naprijed i citas iz dukse, ako pridje profa, samo se vratis nazad i papir ce pasti jos dublje dole, nema sanse da te uhvate

- Pro school cheating tips by Shortz0r.
piQe je napisao/la:
Uzmeš neku flašu od soka npr. Fantu, uzmeš onu naljepnicu, skeniraš je, prebrišeš one sastojke i ostalo, odkucaš taj text, i ponovo insprintaš =)
Jel isprob'o ko taj famozni nacin?
Najbolji način je sjesti na papir. Ja uvjek to radim. Napišem normala na papir da mogu čitat, sjednem na isti, i kad ona ne gleda ja pogledam i tako. To su već cake
Ima na piku onih satova, dobrih za prepisivanje...
Možeš sjesti na papir, ili slikati na mobitel pa staviti između nogu.
Ko što ti ovaj iznad kaže.

Trebaš sjediti na finom mjestu, gdje te ne profesor ne drzi na oku.
Najbolje ti je da sjediš u redu gdje se nalazi stol profesora, zadnja/predzadnja klupa da te ne može vidjeti od ostalih prijatelja
Dok ti to sve napišeš i skontaš kako ćeš i šta, to možeš naučiti. =)
cuj skontaju sa pernicom, u osnovnoj sam prekuc'o to, a evo i sada 9-)
Headmyster je napisao/la:
Najbolji način je sjesti na papir. Ja uvjek to radim. Napišem normala na papir da mogu čitat, sjednem na isti, i kad ona ne gleda ja pogledam i tako. To su već cake
+1...
Sa ovim sam prosao matematiku i hemiju bukvalno... uradi mi lik zadatak, preuzmem na neki nacin uh to su nervni slomovi i izmedju nogU...
otkucas sve sto ti treba i isprintas,stavis velicinu slova na 8 i na manje papirice razvrstas,izvuces stavis pod papir i onda lagano prepisujes za mene najbolji nacin,al sve opusteno bez neko vrpoljenja,jer odma postajes sumnjiv profesoru i vise te prati.

Jos jedna metoda koju sam iskuso neki dan na psihologiji jeste uzmes veliku svesku debelih korica i iz iste dvolisnicu,stavis mobitel odma pored sveske(doduse ja sam sjedio do prozora,a na lijevu stranu od teke stavio mob) i lagano prepisujes mozes slikati lekcije ili otkucati na komp pa prebaciti na mob,kad ti profesor pridje samo navuces malo dvolisnicu zakrenes na mob i sve tako.

Doduse ja sjedim u zadnjoj pa tako da mi je lahko

Ovo sto ti pricaju da stavis na stolicu nema nista gore,kaze ti ustani ? nacisto si najebo,znam iz iskustva
Uvijek ispadnes jer kad sagnes glavu nemozes vidjeti gdje je on ili ona i nemozes se trznuti nego ovako kad gledas ravno u klupu i sve preko oka profesora pratis i tako si siguran.

EDIT: danas engleski profesorku uzo na isti nacin
vLexinho je napisao/la:
isprintas najmanjim formatom u wordu tekst i stavis u hemijsku

oko ovoga providnog dela i mozes citati a ne mogu te skontati nikako , celu osnovnu skolu sam sa tim prolazio, dok je u srednjoj bila zajebancija, mogao sam komotno 5 knjiga otvorit (zadnja klupa se podrazumeva)
Lakše mu je kada na papiru isprinta,da zalijepi ljepilo na papir.Ostat će slova na ljepilu koje će samo nalijepiti fino na hemijsku.Tako sam ja "prolazio"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.