Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gallery Close Design /Predstavljanje

148 pregleda · 9 odgovora · otvorena 13.11.2012. u 21:41

Pozdrav ovako volio bi da se predstavim da sto vise ljudi sazna za mene ovako Moje ime je Almir i Bavim se brzom umjetnosti sta je to evo mozete pogledati na ovom linku
http://www.youtube.com/watch?v=A80ZsJQ_KTs
Ukoliko vam se svidja like i subscribe na kanal
-Moj Stari kanal je banovan nemam pojma koji razlog tako da sam morao sve iz pocetka ja se nadam da cu uspjeti ponovo da vratim svojih 500 subscribera
ukoliko zelite da vidite moje ostale radove mozete pogledati na ovom linku
-DeviantARt - http://closedesign.deviantart.com/gallery/
Ukoliko imate neki sajt molio bi da me malo reklamirate jer sam se stvarno trudio ali sve je to palo u vodu
Ko bude reklamiro ne koj vecoj stranici dobice od mene izradu Wallpapera bannera logo-a itd ako neko zeli moze i da kupi neki rad ili da naruci :) Pozz
Kume, da ti nešto kažem, pusti ove manipulacije i sl.
Baci se na logo i web dizajn, a sa time ide i app dizajn i sl.
Zaradi nešto, fino ti ide, ako želiš neke osnove javi se na PM, pa ću ti pomoći kao što sam rasonu, pa eno ga bolji od mene haha 
Samo ti fali na ovoj slici sa vide-a, iz ove rupe, Unicorn da ti izlazi... I bilo bi ekstra...
hvala vam bacite sub bice jos speed artova a inace pravim i logo dizajn i td :)
Strašan brate. Samo ti mogu reći nastavi tako, valjda će te neko zapaziti, ako ništa neke pare zarađuj za početak.

Želim sreću daljenjem radu.
Moj savjet:

ostavi se tog speed arta i fokusiraj se na logo ili web dizajn...kad se ustelis idi na 99designs.com i testiraj svoj skill 
Vendetta je napisao/la:
Moj savjet:

ostavi se tog speed arta i fokusiraj se na logo ili web dizajn...kad se ustelis idi na 99designs.com i testiraj svoj skill :)
I šta misliš da je samo u tome poenta, uzet pare za sranja? Ovaj se posao radi iz ljubavi a ne iz žednjom za kešom.
piQe je napisao/la:
I šta misliš da je samo u tome poenta, uzet pare za sranja? Ovaj se posao radi iz ljubavi a ne iz žednjom za kešom.
Onaj ko u photoshopu radi samo iz, kako ti reče, žednje za kešom nikad neće naučiti raditi u njemu...Photoshop il' volis ili ne, nema te sile koja te može natjerati da radiš u njemu ako te to ne interesuje...

Prema tome, šta hoću da kažem, zašto gubiti vrijeme na wallpapere itd ako već možeš imati neke koristi...Uostalom, uvijek se nadje vremena za neke stvari kao ove koje on sada radi...Ja sam mu cisto dao savjet šta bi bilo dobro za njega, a on neka radi kako hoće...

I popusti me ti više svega ti 

:-*
Vendetta je napisao/la:
Onaj ko u photoshopu radi samo iz, kako ti reče, žednje za kešom nikad neće naučiti raditi u njemu...Photoshop il' volis ili ne, nema te sile koja te može natjerati da radiš u njemu ako te to ne interesuje...

Prema tome, šta hoću da kažem, zašto gubiti vrijeme na wallpapere itd ako već možeš imati neke koristi...Uostalom, uvijek se nadje vremena za neke stvari kao ove koje on sada radi...Ja sam mu cisto dao savjet šta bi bilo dobro za njega, a on neka radi kako hoće...

I popusti me ti više svega ti :r

:-*
Photoshop skill ima veze, ali da nauči tehnike i savlada moderni web dizajn trebat će jedno 2-3 godine da bi mogao reći da je dizajner =)

Post dobio aplauz od TRL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.