Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sekjuriti kamere

199 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.11.2012. u 20:49

Imam jedno pitanje, pa me zanima vase misljenje, volio bih da cujem nekoga ko se razumi...

Ovako, zelio sam da kupim kamere, i gledam free shipping ,a djeluje mi bolje , pa me zanima da mi kazete da li je bolje da uzmem ovo s obzirom na cijenu da je jeftinije nego sto cu navesti.

http://www.dhgate.com/free-express-shipping-4pcs-high-resolution/p-ff80808137e9ec1f0138145634db62b2.html
400KM me izadje

pogledajte pri dnu karakterstike, ili ovo da uzmem *4 komada , znaci izaslo bi me oko 600KM

http://www.pik.ba/artikal/814108/western-security-m-636-kamera-za-video-nadzor/
Uzmi ove sa pik-a, jer ako one prve narucis oderat ce te sa carinom, izaci ce te skuplje carina nego te kamere
Mislim da možeš i jeftinije proći. Pogledaj malo bolje po PIK-u. Sigurno sam vidio i nižu cijenu po cameri. Ne mogu sad da se sjetim usera, ali je nedavno na akciji bilo nešto više od 300 KM (4 camere i konektor).
Također imaju UV, kvalitetnu rezoluciju, čini mi se i motion detect čak.
Doduše, nisu baš izgledale tako kao sa slike. Čini mi se da je bila onaj camera sa okruglim kućištem.
PinkyBa je napisao/la:
Mislim da možeš i jeftinije proći. Pogledaj malo bolje po PIK-u. Sigurno sam vidio i nižu cijenu po cameri. Ne mogu sad da se sjetim usera, ali je nedavno na akciji bilo nešto više od 300 KM (4 camere i konektor).
Također imaju UV, kvalitetnu rezoluciju, čini mi se i motion detect čak.
Doduše, nisu baš izgledale tako kao sa slike. Čini mi se da je bila onaj camera sa okruglim kućištem.
Trebaju mi 4 kvalitetne kamere sa dobrim Night vision ,jer ce raditi gdje nema ni Boga ni Sunca,ali ima ljudi.... = )
flooronthe je napisao/la:
Trebaju mi 4 kvalitetne kamere sa dobrim Night vision ,jer ce raditi gdje nema ni Boga ni Sunca,ali ima ljudi.... = )
Razumijem. Ta camera ima domet od 60m što je odlično. Naravno, sve zavisi zbog čega ti treba. Ima jeftinijih modela sa malo manjim IC dometom ali isto vrlo kvalitetne.
Ali okay, ako ti treba za mrkli mrak gdje raja puno ne cirkuliše, onda samo naprijed.
Ja bih ti preporučio da ovdje kupiš tu opremu jer je lakše i za servis i garanciju i sve.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.