Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kanter ko neka pjesma ko nesto

182 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.11.2012. u 23:52

Evo, napisao sam neku pjesmu bezveze. Dakle, ne lozite se, nisam nikakav reper, tekstopisac itd... napisao sam tekst onako, rime su dosta jednostavne, pjesma govori o kanteru, ne o necem "bitnom" ali eto procitajte, mozda se nekom i svidi.

Prvi put sam je vidio u jednom internet klubu, prvo bila je 1.5 a onda 1.6, od tada u tom klubu bio sam gost cest.
Ovo su versovi za sve no lajfere, kojima se dize na kilove a ne haltere.
Ovo je za one mrsave i debele,
sto godine kraj njih su proletele, a kose na stolici osedele.
Bio sam nekoc i ja takav, emka i kalas, digl i famas, ovo su lajne za vas.
Dok drugi su gledali Corleone dona, ja gled'o sam Heatona i Spawna.
Non-steam potti na publicu glavna fraza
kad neki brat nas izgaza.
Idi dugo, ja cu kratko,
pa psujemo kad obojicu razbije nas tatko.
Imas cit, nemas rejtove, normalno odma bacam kritike i hejtove, boli me ku**c jel ima ili nema, ne moze mene tako da ubija, vidis li to sudija ?
Provjeri ovog, garant je navrno, vidis kako kroz zid me drmn'o.

Ref:
Idi rasaj B, pazi na midu AWP, ne kupuj nista, samo fles, skupljaj za iducu rundu kes.
Cekaj ga na dugom, doci ce ti s drugom, kratko bustaj, tunel hegaj, da prodju ne daj.
Na 15 rundi mijenjaj strane, pucaj cwove dok zora ti ne svane.

Kanter je zasluzio bar jednu pjesmu da mu posvetim, iako danas nikad zelju za igrom ne osjetim.
Ta igra je kriva za moje lose ocjene, izostanke i za pokvaren vid, priznajem sad toga me je stid, ali ipak sjetim se koliko sam se puta samo do suza nasmijao, koliko fine raje upoznao, zbog toga mi nije zao, jos da sam pucat' znao... mozda i do SK bih dogurao.
Uglavnom, za sve one rijetke koji budu citali ove redove, poruka je : zajebi killove i deadove, LANove i klanove, zaboravi na hedove, ucite skolu i dizite tegove, upoznajte svakodnevnicu i njenu brutalnost, internet je samo iluzija a ne stvarnost.
majaba je napisao/la:
j**o cs, vidi koliko imam lajkova na fejsu

oj brata, sviju mi 
Dobro je 

"Non-steam potti na publicu glavna fraza
kad neki brat nas izgaza." - najdrazi dio 
Dobro je pravo brate 
Bravo, ovo je odlično. =D
Super je, sve je ovo istina, osjetio na svojoj koži (radi druge igrice) 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.