Jel neko zna kako se mogu skinut ili barem manje da se vide podocnjaci imam bas nako modre kad se sa strane gleda a od napred nevide se nimalo i ujutru kad ustanem malo se vide dok podjem u skolu oko 12-1 puno?Dok sam bio manji nisu bili.Jel moze biti sto puno za racunarom sjedim pre sam napolje izlazio stalno a sad godinu dana unazad neizlazim samo ponekad uvece sa drugarima odemo u grad cure trazimo i tako a po danu neizlazim samo u skolu sto idem?Ili od nespavanja posto ja legnem oko 1 uvece ustajem oko 9-10 ujutro ali se nikad nenaspavam?Znam da ima po internetu ali ima svasta neznam sta ce pomoci nije to da se proveri za 5 minuta jel radi ili neradi
Diskusija
U kanti
Skidanje Podocnjaka
314 pregleda · 18 odgovora · otvorena 10.11.2012. u 00:06
Ovako brate igraj na comp jedno 2sata na dan maksimalno izadji napolje vrati se kuci oko 20:00 spavaj do 9/10 tako jedno 3/5dana i polako ce se sve vrati na svoje mesto tako je svakome kad po ceo dan visi kao zavisnik za compom nikad se ne naspava.Makni se compa to je zaraza Virtualni zivot.
Nemoj leć u 1-2, stvarno. Ja sam naspavaniji kad legnem u 5 i ustanem u 10, nego kad legnem u 1 i ustanem u 12. To ti je do organizma. Neispavan si. I nemoj ni previše spavat, isto ne valja.
Provodi sto manje vremena za racunarom..
Izlazi puno napolje s rajom i kasnije probaj naci curu..
Pocni se baviti nekim sportom i hrani se zdravo..
JUST GET A LIFE !
Izlazi puno napolje s rajom i kasnije probaj naci curu..
Pocni se baviti nekim sportom i hrani se zdravo..
JUST GET A LIFE !
Skuhaj caj od metvice,mente i one kesice od caja nemoj cjediti vec ih stavi na oci i ispod ociju jedno 20tak minuta i nakon 2-3 dana ce te skroz il barem malo proci podocnjaci,tako sam i ja,pa sam presto fumat(al u qrcu) 
radi 100% ako je kvalitetniji caj jos bolje

radi 100% ako je kvalitetniji caj jos bolje
Ok hvala vam.Ali nemogu da zaspim ako ranije legnem vrtim se po krevetu ovako kad sam za kompjuterom izmori me pa mi se spava.Probacu i taj caj
proskater1 je napisao/la:
Ok hvala vam.Ali nemogu da zaspim ako ranije legnem vrtim se po krevetu ovako kad sam za kompjuterom izmori me pa mi se spava.Probacu i taj caj
A i ja dok sam bio na raspustu znao sam ujutro tek u 6 zaspat,a otkako sam u skoli,na praxi dodjem kuci i u 8 legnem spavat,izmori se preko dana i zaspat ces
.
Ne postoji jednostavan nacin da se "izbrisu" podocnjaci, nekada podocnjaci mogu znaciti i slab rad bubrega.
A vidite ako lik godinu dana radi konstantno isto tj. zaspe u 1 probudi se u 9 (tu je tih 8 sati koliko je potrebno za spavanje, skupi energiju), organizam bi se navikao i ne bi trebao imati problema s podočnjacima. Uostalom logičnije je da je u samim počecima imao podočnjake, a ne godinu, dvije poslije.
Probaj jarane 10ak dan spavat ranije, ako se stanje ne promjeni, javi se liječniku.
Probaj jarane 10ak dan spavat ranije, ako se stanje ne promjeni, javi se liječniku.
IceWolf je napisao/la:
Vjerovatno ne mozes zaspati zato sto nisi izmoren, tj. imas viska energije jer si fizicki neaktivan (zakljucujem po tvojim prethodnim postovima). Ili uvedi sebi neki fizicku aktivnost ili obrati paznju koliko secera dnevno unosis (coca cola ogroman iks, kao i svi ostali gazirani sokovi, energetska pica itd).
Ne postoji jednostavan nacin da se "izbrisu" podocnjaci, nekada podocnjaci mogu znaciti i slab rad bubrega.
Evo ovakvi su samo malo duzi sa strane i krivi.http://www.poliderma.hr/var/poliderma/storage/images/usluge/podocnjaci/lazni_podocnjaci/20203-1-cro-HR/lazni_podocnjaci.jpg ali se samo vide kad okrenem glavu pa sa strane gledam kad gledam pravo nimalo se nevide
To jest nista neradim samo sto igram na fizickom kosarke autobusom kuci idem neidem nimalo pjeske ispred skole autobus dodje pred zgradu me dovuce izadjem i za kompjuter,neucim nikako odviko sam se,a ovo za polje sam presto ici jer sam dok sam bio manji isao sa drugovima u igraonicu idem napolje igramo malo fudbala,kosarke pa u igraonicu tako svi rade i mama i otac me stalno galamili sto idem u igraonicu i tako sam ja presto ici.Kod nas se slabo igraju fudbala svi u igraonicama vise samo mala djeca 6-7 godina igraju fudbal.I ovo za ucenje ja prolazim 3-kom a oni me tjraju da ucim a ja bas necu sto me vise tjeraju ja necu uzet knjigu ja im fino kazem pustite me da ucim kad ja hocu.Sad sam 2 srednje kad sam bio 7 proso sam 4 jer me tad nisu tjerali obicno nisu bili kod kuce tata radio u njemackoj ja sam tada ucio kad mi treba i onda posle mama opet pocela da tjera ja nisam hteo.
Evo ovakvi su samo malo duzi sa strane i krivi.http://www.poliderma.hr/var/poliderma/storage/images/usluge/podocnjaci/lazni_podocnjaci/20203-1-cro-HR/lazni_podocnjaci.jpg ali se samo vide kad okrenem glavu pa sa strane gledam kad gledam pravo nimalo se nevide
Kupi si korektor, ono, tipa puder, i maži ispod očiju taj puder (kasnije ubaci i malo rumenila - šalim se) i ovaj, i tako se neće vidjeti, nit ćeš ti spavati, i svi sretni.
dea je napisao/la:
Kupi si korektor, ono, tipa puder, i maži ispod očiju taj puder (kasnije ubaci i malo rumenila - šalim se) i ovaj, i tako se neće vidjeti, nit ćeš ti spavati, i svi sretni.
Brate čitam, pišeš temu kao 10togodišnjak, a u jednom dijelu napisao si "idemo u grad cure trazimo", gramatika lowara zešća. Tražiš po internetu bukvalno "programe" koji će ti pomoći da nemaš podočnjake a u stvari dovoljno je da promjeniš dnevni plan i program. J**o te komp 10h dnevno idi 3kompa ostali idi lajfaj, gledaj tv, budi sa porodicom. Lezi u max 00.00 spavaj do 08.00 pa ces vidjet naspavanosti i raspolozenja..
Najjači su o vi što pišu "GET A LIFE" a ni oni ga nemaju -.-
stavi krastavac na oči
amAr_r je napisao/la:
Najjači su o vi što pišu "GET A LIFE" a ni oni ga nemaju -.-
Evo da ne trubim bezveze,drugarica mi je imala slican problem,ali ona nije kao ti bila na kompu i to.
Ovo joj je pomoglo:
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/184616/Krastavci-protiv-podocnjaka
(Ne pokusavam reklamirati,nego da ne bih bezveze c/p,jer moze pomisliti da lazem ili slicno)
Ovo joj je pomoglo:
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/184616/Krastavci-protiv-podocnjaka
(Ne pokusavam reklamirati,nego da ne bih bezveze c/p,jer moze pomisliti da lazem ili slicno)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.