Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 45 bodova

Black Screen prilikom StartUp-a

157 pregleda · 4 odgovora · otvorena 08.11.2012. u 17:45

Nedavno sam skinuo Malwarebytes' Anti-Malware radi nekih skeniranja, te nije bilo problema sve do jučer. Dakle, prilikom pokretanja laptopa sve bude uredu dok se ne pojavi onaj logo Welcome, nakon čega bih trebao biti na desktopu, ali tu dolazi do problema. Pojavljuje mi se sljedeći prozor :

Nakon što kliknem OK, black screen i dalje stoji, te jedino što mi preostaje je restart i sve tako na novo.

Imate li kakvo rješenje za ovo, prije nego što laptop odnesem u servis, gdje će se uraditi reinstall sistema ? Pokušao sam sa system restore, međutim onemogućen je zbog neke greške na Local Disk C.

Za onog ko mi pomogne slijedi ova skromna nagrada 

EDIT :

Koristim Malwarebytes' Anti-Malware i Microsoft Essentials Security. Koristio sam Anti-Malware sa Avastom prije toga i nije bilo nikakvih problema.
Pokušaj preko safemodea skenirati računar preko MSE & malwarea te odraditi system error scan sa dll files fixerom, on pored toga što može ugraditi dllove pruža odličan error cleaner registrya.

I da, zašto u servis? Sprži CD sa torrenta i ožeži (:
BRUTAL je napisao/la:
Pokušaj preko safemodea skenirati računar preko MSE & malwarea te odraditi system error scan sa dll files fixerom, on pored toga što može ugraditi dllove pruža odličan error cleaner registrya.

I da, zašto u servis? Sprži CD sa torrenta i ožeži (:
Zaboravio sam napisati gore da je preko safemodea sve isto tj. pojavi mi se black screen kao i u normal mode 
ako imas 2 antivira moze problem lezati u tome....jedan drugog prepoznaju kao smetnju i tretiraju kao virus pa nijedan ne obavlja svoj posao zaci tehnicki kao da nemas nijednog.....;) i onda se otvara prostor virusima i sve se sjebe
amsi je napisao/la:
Zaboravio sam napisati gore da je preko safemodea sve isto tj. pojavi mi se black screen kao i u normal mode 
posudi negdje windows cd i obori sistem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.