Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spajanje dva računala

91 pregled · 5 odgovora · otvorena 08.11.2012. u 16:47

Pozzz ....
Hocu da spojim dva racunara direktno lan kablom da bi mogo igrat cs ili neku igru preko lana-....

E sad nacin na koji pokusavam to spojit je ovaj: http://www.gamers.ba/forum/7/83452/-tut-spajanje-dva-racunala-u-lan-/

Samo ja radim na windows 7 uradio sam ovo prvo sa ip adresama ali sharing i to ne znam da uradim.. pa ako neko zna da mi pomogne trazio sam po netu nemogu nista da nadjem sto bi mi pomoglo...

I koju bi igru najlakse mogo probat preko lana da vidim dali sam dobro namjestio.. ???

Hvala unaprijed
Ja imam dva racunara, jedan pored drugog.. Nacin na koji sam spojio je to sto sam taj drugi racunar povezao sa modemom tj. otvorio jos jedan port na modemu i naravno mogu igrati cs-a i ostale igrice. Imam adsl net... Pokusaj tako, nadam se da sam barem malo pomogao
lotronja je napisao/la:
Ja imam dva racunara, jedan pored drugog.. Nacin na koji sam spojio je to sto sam taj drugi racunar povezao sa modemom tj. otvorio jos jedan port na modemu i naravno mogu igrati cs-a i ostale igrice. Imam adsl net... Pokusaj tako, nadam se da sam barem malo pomogao
Joj drug ja sam HS ne znam dali mogu tako.. Prije sam mogo ali sad ne mogu.. :S kako si otvorio taj port??
KONAMI je napisao/la:
Joj drug ja sam HS ne znam dali mogu tako.. Prije sam mogo ali sad ne mogu.. :S kako si otvorio taj port??
pa na vecini modema imas vise portova pa kombiniras... ;)
gamer95 je napisao/la:
pa na vecini modema imas vise portova pa kombiniras... ;)
Neidem preko modema... nego direktno iz racunara u racunar preko lan kabla...
KONAMI je napisao/la:
Neidem preko modema... nego direktno iz racunara u racunar preko lan kabla...
onda je to druga stvar ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.