Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gasi se MSN.

207 pregleda · 13 odgovora · otvorena 07.11.2012. u 18:32

pozdrav,
evo sada sam vidio ovaj link pa da prokomentiramo malo...
Meni je osobno žao jer je s Msn-om sve počelo,barem meni.Kad se sjetim koliko je prije raje bilo na Msn-u...sve dok nije došao Fejsbuk.

R.I.P mesendžer 
Da..ali sad se sve vrti oko novca
Dal' je moguce, pa na msn-u sam pre visio 24 sata znaci 1000 ljudi tamo imam i vise, smor ako ga ugase, meni skype smor 10 puta bolji msn po meni samo ga malo usrali sa ovim novijim verzijama onaj old skul msn najjaci :D
Ne mogu nac stari msn acc, znaci do prije 2. godine sve u vezi cs-a hoces admina bla bla, javi se na msn, mix hoces msn!

good old times 
Old sql ftw. Prije do 2-3AM grupni chat, mixevi, kofrčenja ko ima više kontakata itd.
MSN 4ever .
Skype rulez. Krivo mi je samo što je kupljen ranije od strane usranog Microsofta.
Pa eto imaš skype, skoro su isti, tho
Joj msn i dobra stara vremena, grupni chatevi vamo-tamo... jbg 
MSN se gasi u korist Skype-a, znači dobio si isto ako ne i gore 

We've had some bad and some good times there.
Ja ga još uvijek koristim i volim više nego fb chat ili skype ili nešto treće. Žalosno stvarno...
Buduci_Traceur je napisao/la:
Ja ga još uvijek koristim i volim više nego fb chat ili skype ili nešto treće. Žalosno stvarno...
Ista stvar definitivno i uvjek ce mi biti zao MSN-a njega sam prvog koristio i jednostavan je i fino izgleda...
Koliko je barenja bilo preko msna  ili preko webcam ovo ono hahah  fakat prije je sve bilo preko msn-a,fejsbuk slabo ko koristio.
 :* MSN je predobra stvar jednostavan je i lahko ga je koristiti steta sto se gasi :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.