Evo cisto da pitam,dal je moguce napraviti tako da na windows xp ne stavlja CS na full screen nego kao windows 7 ga stavi 4:3 dimenzije,znaci da su lijevi i desni dio ekraja crni...valjda znate na sta ciljam
Diskusija
Zaključana
CS 1.6 Rezolucija
175 pregleda · 10 odgovora · otvorena 07.11.2012. u 00:43
Ako na monitoru ima opciju moze.
edit: Mislim da ne moze....
brick je napisao/la:
Ako na monitoru ima opciju moze.
Moze ja sam i na XP to radio i sad na W7 isto stavljam 
Imas na monitoru tipke malo procackaj tu i moras doci do opcije gdje ti pise Wide Mode i tu izaberi Aspect Ratio (bice ponudjeno Acpect Ratio i Full Screen)
/edit : sorry nisam vidio da nemas tipke na monitoru

Imas na monitoru tipke malo procackaj tu i moras doci do opcije gdje ti pise Wide Mode i tu izaberi Aspect Ratio (bice ponudjeno Acpect Ratio i Full Screen)

ZLAXON je napisao/la:
Moze ja sam i na XP to radio i sad na W7 isto stavljam 
Imas na monitoru tipke malo procackaj tu i moras doci do opcije gdje ti pise Wide Mode i tu izaberi Aspect Ratio (bice ponudjeno Acpect Ratio i Full Screen) ;D

Imas na monitoru tipke malo procackaj tu i moras doci do opcije gdje ti pise Wide Mode i tu izaberi Aspect Ratio (bice ponudjeno Acpect Ratio i Full Screen) ;D
Riksha je napisao/la:
Ma nista,evo samo kratko pitanje,jel moguce nekako drugacije osim na monitoru?
Skini ATI Catalyst Control Center , kad to instaliras ides u Control Panel i tu nadjes ATI Catalyst Control Center (bice ATI ikona crvena) , udjes u taj ATI Control Panel i sa lijeve strane ispod General Settings ce ti biti "Video" opcija , klikni na nju i nadji "Theater Mode" , tu izaberi "Set Aspect Ratio" i tu nadji 4:3 i upri OK.

Mislim da je vec jednom bila ovakva tema i da je ovo nekom pomoglo , probaj , ne kosta te nista
Post dobio aplauz od holyshit
ZLAXON je napisao/la:
Idi ovako ;
Skini ATI Catalyst Control Center , kad to instaliras ides u Control Panel i tu nadjes ATI Catalyst Control Center (bice ATI ikona crvena) , udjes u taj ATI Control Panel i sa lijeve strane ispod General Settings ce ti biti "Video" opcija , klikni na nju i nadji "Theater Mode" , tu izaberi "Set Aspect Ratio" i tu nadji 4:3 i upri OK.
Mislim da je vec jednom bila ovakva tema i da je ovo nekom pomoglo , probaj , ne kosta te nista ;D

Mislim da je vec jednom bila ovakva tema i da je ovo nekom pomoglo , probaj , ne kosta te nista ;D
Riksha je napisao/la:
Sve je to divno,ja sam odabrao Theater mode i piše mi ovako: Theater mode requires Dual Display,To select another mode,click Displays Manager,i tamo kliknem i imam samo 1 Display mode
noisewave je napisao/la:
nadjes gdje ti pise Display Scaling u tu stavis ON
Riksha je napisao/la:
Možeš malo detaljnije objasniti ako nije problem jer sam pregledao sve na ATI catalyst control i nisam našao Scaling

kreci se otprilike tom nekom putanjom
http://www.youtube.com/watch?v=lVy1KsgEXoE
eto ti tut mozda ce ti pomoc
Hvala svima na pomoci,nisam to sredio jer mi je mozda graficka sjebana ili nesto,ali sada barem znam kako napraviti to ako budem imao drugu graficku....
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.