Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ocjenite Forum. Sta Dodati ?

357 pregleda · 13 odgovora · otvorena 05.11.2012. u 01:18

Prije svega zelio bi zahvaliti
http://gamers.ba/profil/_Edy_/
jer je uradio hrd :D

e sad da predem na stvar ocjenite forum kako je uraden sve kritike pozeljne :D

sta da dodam sta smaknem ?

sve kritike dobro dosle...
Klasican phpbb forum sa hajmo reci nekom izmjenjenom temom mada izgleda veoma klasicno ... Ja inace ne bih koristio phpbb jer je pre jednostavan,ja bih ipak koristio php fusion jer ima dosta vise opcija ili ipak vbulletin ... Inace sad kad bih ocjenjivao tvoj forum kao phpbb forum dao bih neku solidnu ocjenu jer je dobro uradjen,mada kao sto rekoh iznad previse klasican ... treba uvesti neku promjenu jer danas svaki cs server ima phpbb forum sa tom nekom haman istom temom.
Meni se jako svidja , 9/10
ko sto kaze ovaj cika gore Demonijak ... p-r-e-j-e-dn--os-tavan-jeeee !!! :)

covek kaze ''sve kritike pozeljne'' i ja kazem svoje misljenje i dobijem samara o.O al aj nema vez -.-

Post dobio šamar od Limmaa

Ne sviđa mi se taj alkohol, morate to mjenjati 

Post dobio šamar od Limmaa

Malo heder sredit nista se ne vidi.
I zaso svi stavljata te tamne odbojne boje koje zamaraju oci zasto ne pokusati sa bijelo/narandzast kombinacijom to sam vidio nekad davno na nekom forumu pa napravio sam acc samo zbog izgleda.
Ugl nista sto dosad nisam vidio bar 10000000 puta.

Ocijena: 3
medinjo je napisao/la:
ko sto kaze ovaj cika gore Demonijak ... p-r-e-j-e-dn--os-tavan-jeeee !!! :)

covek kaze ''sve kritike pozeljne'' i ja kazem svoje misljenje i dobijem samara o.O al aj nema vez -.-
Sajtovi i treba da su jednostavni to je danas i najteze postici..
milan1101 je napisao/la:
Sajtovi i treba da su jednostavni to je danas i najteze postici..
Da je tesko to postici bas i nije  Realno gledajuci instaliras phpbb i ubacis temu i to ti je to 10 minuta posla ... Sve je to u redu cijenim neciji trud ali nas je momak pitao za misljenje pa smo i dali nasa misljenja,naravno to su samo misljenja nas pojedinaca a svako od nas ima razlicito misljenje ... Eto tebi na primjer se ovaj forum svidja dok meni ne ... Ipak moramo shvatiti da ne mozes ljudima ugodit' ali kritike treba podnositi s lakocom kao i pohvale.
Demonijak je napisao/la:
Da je tesko to postici bas i nije :-X Realno gledajuci instaliras phpbb i ubacis temu i to ti je to 10 minuta posla ... Sve je to u redu cijenim neciji trud ali nas je momak pitao za misljenje pa smo i dali nasa misljenja,naravno to su samo misljenja nas pojedinaca a svako od nas ima razlicito misljenje ... Eto tebi na primjer se ovaj forum svidja dok meni ne ... Ipak moramo shvatiti da ne mozes ljudima ugodit' ali kritike treba podnositi s lakocom kao i pohvale.
Pusti ti template uraditi ti svoj sopstveni sajt da je u isto vrijeme jednostavan i da pruza sve sto jedan korisnik zeli da vidi to je danas i najteze postici.Otidji recimo na design crowd i pogledaj primjere web dizajna i videces da radovi koji su najjednostavniji u 90% slucajeva pobjede..Nisam rekao da mi se taj forum svidja samo kazem da ko postigne jednostavnost naravno po odredjenim pravilima taj je uspio sa svojim sajtom...
Demonijak je napisao/la:
Klasican phpbb forum sa hajmo reci nekom izmjenjenom temom mada izgleda veoma klasicno ... Ja inace ne bih koristio phpbb jer je pre jednostavan,ja bih ipak koristio php fusion jer ima dosta vise opcija ili ipak vbulletin ... Inace sad kad bih ocjenjivao tvoj forum kao phpbb forum dao bih neku solidnu ocjenu jer je dobro uradjen,mada kao sto rekoh iznad previse klasican ... treba uvesti neku promjenu jer danas svaki cs server ima phpbb forum sa tom nekom haman istom temom.
Php fusion il vbulletin? How about no?

MyBB je najbolji besplatni. vBulletin nije besplatan osim ako mislis na null-ovane vBulletin forume koji uvijek imaju backdoor neke vrset?
Extornia je napisao/la:
Php fusion il vbulletin? How about no?

MyBB je najbolji besplatni. vBulletin nije besplatan osim ako mislis na null-ovane vBulletin forume koji uvijek imaju backdoor neke vrset?
Sta fali nulled vbulletin-u ? Da ima backdoor neke vrste ali ce ga on brate koristiti za obican cs server tako da ... PhP fusion no ? Brate php fusion kao da je napravljen za gaming forume pogledaj ovo http://www.progaming.ba/ zar ovo nije ljepota vidjeti ? Toliko jednostavno a toliko unikatno @milan je pricao o ovoj vrsti jednostavnog foruma 

btw. ako neko misli da ovaj gore link reklamira nesto slobodno neka ga neko edituje 
Demonijak je napisao/la:
Sta fali nulled vbulletin-u ? Da ima backdoor neke vrste ali ce ga on brate koristiti za obican cs server tako da ... PhP fusion no ? Brate php fusion kao da je napravljen za gaming forume pogledaj ovo http://www.progaming.ba/ zar ovo nije ljepota vidjeti ? Toliko jednostavno a toliko unikatno @milan je pricao o ovoj vrsti jednostavnog foruma :D

btw. ako neko misli da ovaj gore link reklamira nesto slobodno neka ga neko edituje :-*
You obviously do not know the risks of a backdoored php script.
Kada bi se popravile boje mozda malo promjenio raspored i scaling izgledalo bi dosta bolje.
Ovako prosjek..;)
jos ovo nije sredito do kraja.... bice jos dosta toga dodato a dosta toga promjenjeno... hvala vama na misljenjima....

isto tako ako neko zeli mozemo otvorit neki forum za dizajn evo ja npr znam radit phpbb neko zna SMF neko vb i tak to pa zaradit koje pare :D

@miire nisi trebo nikog samarat...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.